Coaching aanbod

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke en zakelijke coaching.

Je kunt daarbij kiezen uit:

1 op 1 sessies persoonlijk of zakelijk

Bij mij in de praktijk of online via Zoom.


Mastermind

Je wordt het gemiddelde van de 5 á 6 mensen met wie je het meest omgaat.

Omring je met gelijkgestemden.


Online academy

Online programma’s, cursussen, trainingen of losse coachoefeningen- en opdrachten.


Nieuw! Combicoaching persoonlijk en online

Een heel persoonlijke vorm van coaching op een leuke en laagdrempelige manier.


 

Het verschil tussen lifecoaching en ‘gewone’ coaching leg ik je hier uit. Ben je er klaar voor en wil je het gewoon gaan proberen? Maak dan een afspraak via mijn online agenda.

Persoonlijke en zakelijke coaching

Zoek je een coach voor een specifiek probleem of vraagstuk, dan heb je meestal al genoeg aan een paar sessies. Veel mensen zijn dan binnen 3 of 4 sessies klaar en kunnen weer verder. Is je vraagstuk wat complexer of wil je meerdere veranderingen in je leven doorvoeren? Dan zijn er meer sessies nodig. Mijn ervaring is dat mensen met een burn-out, overspannenheid of klachten die daarbij horen, meerdere sessies bij mij doen verdeeld over een langere periode.

Coaching bestaat uit gesprekken waarin je inzichten en praktische handvatten krijgt en samen met mij oefent (klinkt spannend, in de praktijk ervaren mensen het als fijn!) maar het gaat vooral om doen en experimenteren in de praktijk. Tijdens een eerste coaching bepalen we wat precies je vraag is en kijken we of we je doelen al scherp kunnen maken. We gaan meteen aan de slag, dus tijdens de eerste sessie wordt je meteen al geholpen. Overigens ligt het aantal sessies meestal niet al van te voren vast. We bekijken tijdens elke sessie wat de beste volgende stap is. Soms ga je veel sneller dan verwacht en dan passen we de coaching daarop aan.

Een flink deel van mijn klanten vindt het fijn om een soort samenwerking met mij te hebben. Ze komen al sinds het begin regelmatig bij me als ze even willen sparren, ergens tegenaan lopen of doelen willen bereiken en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Dat zijn bijvoorbeeld ondernemers die coaching vaak zien als investering in zichzelf en zijn of haar bedrijf maar ook heb ik veel mensen die komen voor zaken in hun persoonlijke leven. Ze ervaren het als prettig dat ik ze goed ken, weet wie ze zijn en dat we samen een relatie hebben opgebouwd.

Coaching voor leidinggevenden en ondernemers

Als businesscoach ben ik je spiegel, sparringspartner en daag ik je uit om je eigen potentieel te benutten maar ik help je vooral met specifieke vraagstukken in jouw rol als leidinggevende en/of ondernemer.

Wat ik vaak merk aan ondernemers, directeuren, managers en andere leidinggevenden, dat ze zich soms ‘alleen’ voelen. Jij hebt een bepaalde visie en drive en het lijkt soms wel alsof mensen weerstand vertonen als jij iets over de bühne wilt krijgen of een verandering wilt doorvoeren. Ze zeggen niet voor niets: ‘It is lonely at the top.’

Vanuit jouw rol, heb je andere belangen dan de mensen die voor je werken. Dat uit zich vaak in weerstand maar ook in dat je het gevoel hebt dat mensen niet alles zeggen of niet vertellen wat er echt is. Als leider wijk je in zekere zin af omdat jij voor de groep staat, beslissingen neemt en een koers uitstippelt. Wie zegt je wat juist is? Waaraan toets je dat? Hoe ga je om met twijfels en ja: ook onzekerheden? Jij haalt het beste uit je mensen maar hoe doe je dat bij jezelf? Hoe kan het toch dat mensen steeds maar weer bij je aankloppen, wat soms als lastigvallen voelt, terwijl je al zo vaak advies hebt gegeven? Dit zijn een aantal van de vraagstukken die bij mij in de praktijk besproken worden.

Als het gaat om zakelijke coaching, heb ik lange samenwerkingen waarbij mensen zo nu en dan even langs willen komen voor een sessie. Een soort ‘onderhoud’. Soms adviseer ik even een uitstapje te maken naar een collega-coach, soms kan het heel verfrissend werken om verschillende coaches te hebben. Je krijgt dan een gevoel bij wie je waarvoor het best terecht kunt. Vaak breng ik ondernemers en leiders samen in een passend groepje om bijvoorbeeld rollenspellen te doen, voor intervisie of om samen ergens mee te oefenen of aan te werken. Na de groepssessie zie je dan dat er contacten worden uitgewisseld en dat leiders en ondernemers elkaar gaan helpen.

Mijn nieuwste coachaanbod – nu al favoriet bij mijn klanten

Deze nieuwste vorm van coaching is nu al favoriet bij mijn klanten. Het is écht leuk, laagdrempelig en het speelt in op wat er op dat moment gaande is in je leven en/of werk.

Hoe werkt het?

Je krijgt voor 100 euro inclusief BTW (zakelijke factuur ook mogelijk) toegang tot al mijn online programma’s, trainingen en online tools. Die je niet allemaal gaat doen. (Dan word je echt gek, niet doen, is teveel.)

Wat dan wel?

Jij geeft mij allereerst je vraagstuk, probleem of doelen door. Waar je last van hebt, tegenaan loopt of wat je graag zou willen bereiken. Ik stel op basis daarvan een traject voor je samen.

Ik geef jou door welke opdracht of les je mag doen. Die ga je doen. Je gaat in elk geval 3 opdrachten aan mij insturen en betaalt daar per keer €50 euro inclusief BTW. Dit is nog een kortingsprijs.  In maart gaat de prijs naar omhoog naar €75 per keer. Ik ga je helpen en coachen aan de hand van je ingestuurde werk. Ik kan je garanderen dat dit je heel erg gaat helpen. Ik heb dit al zo vaak gedaan en keer op keer hoor ik dat ik spijkers op koppen sla en dat mensen onder de indruk zijn van wat ze eraan hebben. En je zult ook niet de eerste zijn die er enorm door geraakt wordt. Ik heb maar weinig nodig om te weten waar het echt om gaat bij jou.

Je mag maximaal 3 opdrachten insturen voor die kortingsprijs van €50 euro. Daarna wordt het de gewone prijs. Jij bepaalt het tempo maar ook de duur van het traject. Je voelt vanzelf wanneer je klaar bent. En daarna? Daarna hou je nog een half jaar toegang tot alle volledige programma’s, trainingen en tools.

Iedereen die bij mij een online programma heeft gedaan met persoonlijke begeleiding weet dat je dan intensief begeleid wordt en echt verder komt.

Jij hebt dan tussendoor contact met mij via spraakberichten waarbij ik je steeds persoonlijk coach en een nieuwe opdracht of oefening meegeef

Dit is een groot succes bij mijn klanten omdat ze op momenten dat er dingen spelen coaching krijgen in plaats van dat je moet wachten tot de volgende coachsessie. Overigens combineren veel klanten dit met persoonlijke coachsessies. Dat mag als je dat fijn vindt, maar dat hoeft niet.

Heb je interesse? Stuur dan even vrijblijvend een mail of app. Dan vertel ik je meer en kunnen we kijken of dit wat voor jou is.

Mastermind

Ga naar de speciale mastermindpagina of lees hieronder verder.

Is een mastermindgroepje misschien wat voor jou? Er zijn zowel masterminds voor ondernemers als particulieren. Ik vertel je erover in onderstaande podcast. Heb je interesse? Neem dan even contact op via mail of app (06 – 381 080 91). Dan vertel ik je er meer over.

Online academy

Alle online coachaanbod is zowel zakelijk als privé toe te passen.

In de eerste sessie al sta je versteld van je eigen potentie waarvan je je waarschijnlijk helemaal niet bewust was.

Alle technieken, coachvragen, methodes en opdrachten die ik gebruik zijn bewezen effectief. Niet alleen is dat aangetoond door wereldwijd onderzoek maar ook mijn eigen cliënten hebben stuk voor stuk baat bij deze levensveranderende technieken, coachvragen, methodes en opdrachten.

 

Waarvoor gaan mensen naar een coach?

Je hoeft geen probleem te hebben om naar een coach te gaan. Veel mensen hebben jaarlijks een paar coachsessies omdat ze steeds verder willen groeien, dingen in hun leven of werk willen verbeteren of een paar specifieke vraagstukken willen bespreken. Sommige mensen hebben een stok achter de deur nodig om stappen te maken en dan is een coach een uitstekende stok!

Coaching helpt om buiten de kaders te denken, weerstand weg te nemen, een haalbaar plan te maken, jezelf te motiveren en vooral om het beste uit jezelf en je leven te halen. Als je doet wat je leuk vindt, bent met de mensen die je liefhebt en jezelf door en door kent, kun je een leven leiden dat precies bij jou past.

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die naar een coach gaan omdat ze zich niet lekker voelen of problemen hebben. Hieronder vind je een lijst met problemen en klachten waarvoor mensen coaching krijgen. Heel regelmatig is het probleem al binnen een paar sessies opgelost! Wil jij dat ook? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • stress, burn-out (preventie en behandeling)
 • niet weten wat je wilt zowel persoonlijk als privé
 • gebrek aan energie, passie en levenslust
 • voor jezelf leren opkomen (ook in relaties, op je werk en in vriendschappen)
 • assertiviteit
 • (arbeids)conflicten
 • relatieproblemen
 • angst
 • niet kunnen genieten en ontspannen
 • in de put zitten of last hebben van een dip
 • onderzoeken hoe je je bedrijf kunt laten groeien
 • de stap zetten om voor jezelf te beginnen
 • bij fysieke problemen met een emotionele oorzaak zoals hoofdpijn, vermoeidheid of migraine
 • problemen met je kind(eren)
 • opvoedingvraagstukken
 • gevoel alles alleen te moeten doen (vooral in drukke gezinnen)
 • balans tussen werk en privé.

Kijk zelf of er plek is in mijn online agenda