Coaching aanbod

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke en zakelijke coaching. Binnen de persoonlijke coaching bied ik verschillende vormen van coaching, namelijk: relatiecoaching, kindercoaching, healthcoaching en lifecoaching. Het verschil tussen lifecoaching en ‘gewone’ coaching leg ik je hier uit. Jij hoeft niet uit te zoeken welke vorm voor jou geschikt is. Je hoeft alleen maar aan te geven of je de coaching vanuit jezelf doet, via je werkgever of als ondernemer. Wil je liever persoonlijk contact over de mogelijkheden? App, bel (06 – 381 080 910 of mail me dan gerust.

Je spreekt van zakelijke coaching als je de coaching doet via je werkgever of als ondernemer (businesscoaching).

Persoonlijke coaching

Zoek je een coach voor een specifiek probleem of vraagstuk, dan heb je meestal al genoeg aan een paar sessies. Ik coach ook mensen waarbij het probleem al binnen 3 of 4 sessies is verminderd of opgelost. Is je vraagstuk wat complexer of wil je meerdere veranderingen in je leven doorvoeren? Dan verdelen we een aantal sessies over een bepaalde periode. Coaching bestaat uit gesprekken waarin je inzichten krijgt en oefent maar het gaat vooral om doen en experimenteren in de praktijk. Tijdens een eerste coaching bepalen we wat precies je vraag is en kijken we of we je doelen al scherp kunnen maken. We gaan meteen aan de slag, dus tijdens de eerste sessie wordt je meteen al geholpen. Overigens ligt het aantal sessies meestal niet al van te voren vast. We bekijken tijdens elke sessie wat de beste volgende stap is. Soms ga je veel sneller dan verwacht en dan passen we de coaching daarop aan.

Zakelijke- en businesscoaching

Heeft jouw leidinggevende geadviseerd om een coach te zoeken of heb je zelf behoefte aan coaching om je te ontwikkelen in je werk, dan spreek je van zakelijke coaching. Binnen de zakelijke coaching valt ook loopbaanontwikkeling. Wat wil ik? Waar sta ik nu? Hoe kom ik daar waar ik naartoe wil? Vaak gaat het om zaken als jezelf steviger profileren, overtuigingskracht vergroten, assertiever worden, omgaan met lastige collega’s en persoonlijke effectiviteit. Meer informatie over zakelijke coaching. Ik coach ook veel mensen die burn-outklachten hebben.

Coaching voor leidinggevenden en ondernemers

Als businesscoach ben ik je spiegel, sparringspartner en daag ik je uit om je eigen potentieel te benutten maar ik help je vooral met specifieke vraagstukken in jouw rol als leidinggevende en/of ondernemer.

Geïnteresseerd? Neem dan even contact op voor meer informatie via e-mail of telefoon: 06 – 381 080 91.

Relatiecoaching

Relatiecoaching kan een uitkomst bieden als jij of jullie niet meer gelukkig zijn in de relatie. Relatiecoaching biedt snel hoop en oplossingen, herkent destructieve patronen en helpt jullie bij het doorbreken daarvan. Jullie gaan weer naar elkaar luisteren. Relatiecoaching helpt ook bij boosheid, gebrek aan erkenning en verdriet in relaties. Ik motiveer jullie stappen te zetten naar een fijnere relatie. Groei naar elkaar toe, ontwikkel samen dromen en geniet ervan als deze uitkomen. In veel gevallen komen er weer kriebels en is er weer sprake van liefde. Relatiecoaching is er ook als je partner (nog) niet mee wil. In je eentje ben je ook in staat patronen te doorbreken. Meer informatie over relatiecoaching.

Kindercoaching

Laagdrempelig, spelenderwijs en uitdagend om kinderen eigen oplossingen te laten bedenken. Heeft jouw kind, tiener of puber problemen en wil je hem of haar graag helpen? Ik coach kinderen vanaf 10 jaar op een manier die afgestemd is op zijn of haar leeftijd. Ik doe dit op een laagdrempelige manier met – vooral bij kleinere kinderen – ruimte voor spel en een vleugje humor. Wil je weten of ik jouw kind kan helpen? Neem dan contact op voor meer informatie.

In de eerste sessie al sta je versteld van je eigen potentie waarvan je je waarschijnlijk helemaal niet bewust was.

Waarvoor gaan mensen naar een coach?

Je hoeft geen probleem te hebben om naar een coach te gaan. Veel mensen hebben jaarlijks een paar coachsessies omdat ze steeds verder willen groeien, dingen in hun leven of werk willen verbeteren of een paar specifieke vraagstukken willen bespreken. Sommige mensen hebben een stok achter de deur nodig om stappen te maken en dan is een coach een uitstekende stok!

Coaching helpt om buiten de kaders te denken, weerstand weg te nemen, een haalbaar plan te maken, jezelf te motiveren en vooral om het beste uit jezelf en je leven te halen. Als je doet wat je leuk vindt, bent met de mensen die je liefhebt en jezelf door en door kent, kun je een leven leiden dat precies bij jou past.

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die naar een coach gaan omdat ze zich niet lekker voelen of problemen hebben. Hieronder vind je een lijst met problemen en klachten waarvoor mensen coaching krijgen. Heel regelmatig is het probleem al binnen een paar sessies opgelost! Wil jij dat ook? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • stress, burn-out (preventie en behandeling)
 • niet weten wat je wilt zowel persoonlijk als privé
 • gebrek aan energie, passie en levenslust
 • voor jezelf leren opkomen (ook in relaties, op je werk en in vriendschappen)
 • assertiviteit
 • (arbeids)conflicten
 • relatieproblemen
 • angst
 • niet kunnen genieten en ontspannen
 • in de put zitten of last hebben van een dip
 • onderzoeken hoe je je bedrijf kunt laten groeien
 • de stap zetten om voor jezelf te beginnen
 • bij fysieke problemen met een emotionele oorzaak zoals hoofdpijn, vermoeidheid of migraine
 • problemen met je kind(eren)
 • opvoedingvraagstukken
 • gevoel alles alleen te moeten doen (vooral in drukke gezinnen)
 • balans tussen werk en privé.