Mastermind

Bij het woord ‘mastermind’ denken mensen aan het spelletje dat vroeger wat bekender was. Wikipedia zegt daarover: ‘Mastermind is een klassieker onder de spellen in logisch denken. De ene speler probeert de geheime code van de andere speler te ontrafelen.’

Da’s een mooi bruggetje naar de mastermind waar ik het over heb in deze podcast. Ik faciliteer mastermindgroepjes met mensen die enorm gemotiveerd en gedreven zijn om het beste uit zichzelf, hun leven en/of hun werk of onderneming te halen. Dat klinkt nogal vaag, I know.

Het zijn mensen die niet op de automatische piloot willen leven maar bewust willen leven en/of werken. Mensen die het leuk vinden met persoonlijke groei en ontwikkeling bezig te zijn en die allemaal (de huidige leden in elk geval) getriggerd werden door deze zin:

‘Je wordt het gemiddelde van de 5 á 6 mensen met wie je het meest omgaat.’

Allemaal hadden ze het verlangen om zich te omringen met gelijkgestemde mensen. Mensen waar ze wat van kunnen leren, waar ze zelf van toegevoegde waarde voor kunnen zijn. Elkaar inspireren, helpen. Kansen en mogelijkheden bij elkaar zien. Maar vooral profiteren van de ‘energie’ die vrijkomt door met elkaar te sparren. En sommigen zeggen ook: ‘ergens onderdeel van te zijn’. Persoonlijke en/of zakelijke groei heeft ook heel veel te maken met de omgeving waarin je verkeert en de mensen waarmee je je omringt.

Ik krijg de laatste tijd veel vragen over mijn mastermindgroepjes. Ik vertel je erover in mijn podcast.

Ben je geïnteresseerd in een mastermind?

Neem dan even contact met me op voor meer informatie via mail, app of telefoon (06 – 381 080 91).

Luister de podcast over masterminds hier

 

 

Google podcast