Over mij

Wendy Borst

Wendy Borst

Ik ben Wendy Borst, 48 jaar en misschien wel jouw toekomstige persoonlijke – of zakelijke coach

Foto’s van links naar rechts (en op je mobiel van boven naar onder): Wendy, samen met Lisa, met Aaron, en op de vierde foto Lisa en Luca.

Naast coach, ben ik moeder van een volwassen dochter Lisa. Ik woon ruim 14 jaar samen met mijn vriend Aaron en om de week is zijn zoon Luca van 17 bij ons.

Achtergrond

Van oorsprong kom ik uit de technische wereld (systeembeheerder en webmaster). Daarnaast studeerde ik communicatie en heb ik ruim vier jaar als manager en coach bij het Kadaster gewerkt. Ik coach(te) daar in teamverband en individueel (managers en medewerkers). Ik voltooide een HBO opleiding tot lifecoach en volg(de) diverse coachprogramma’s. Ik heb daarnaast de specialisatie coaching bij angst met succes afgerond. Enorm veel mensen hebben last van angsten die hun belemmeren in hun dagelijks leven. Een hoop mensen leven daardoor helaas niet voluit. Om mensen en teams naar nóg hogere niveaus te coachen, heb ik ook de HBO opleiding mental coach met succes afgerond (zo gaaf!). Omdat het zo snel werkt en leuk is voor mijn klanten om te doen, maak ik veel gebruik van de methode Voice Dialogue. Daarvoor heb ik trainingen gedaan bij het Instituut Voor Transformatie Psychologie. Als extra specialisatie heb ik stresscounseling gedaan omdat ik veel mensen coach ter preventie of behandeling van stress, overspannenheid en burn-out. Momenteel doe ik de opleiding coaching bij hoogbegaafdheid. In de eerste plaats om mezelf beter te begrijpen en omdat ik veel klanten coach die hoogbegaafd zijn. Ik doe elk jaar aan bijscholing. Mijn laatst afgeronde HBO opleiding was in september 2023, namelijk leiderschapscoaching.

Erkende opleidingen en diploma’s lifecoach, mental coach, stresscounseling, coaching bij angst en leiderschapscoaching door:

Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

VBAG – Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Mijn werk als coach

Ik coach al jaren en besloot dat ik mij er verder in wilde bekwamen. Ik deed een gecertificeerde opleiding tot Lifecoach waardoor ik mensen nóg beter kan helpen met hun wensen en vraagstukken. Ik gebruik veel bewezen methodes en technieken en stem de coaching af op jou als persoon, je wensen en je doelen. Ik kijk ook naar hoe je leert, hoe je dingen toepast en wat voor jou haalbare stappen zijn om te zorgen dat je leven ook echt beter wordt en dat het niet bij inzichten blijft.

Ik zet mij op verschillende manieren in om mij als coach en als mens te blijven verbeteren en ontwikkelen. Ik help jou niet alleen vanuit theorie (opleiding) maar vooral ook vanuit ervaring en de dingen die ik zelf steeds leer en die bewezen effectief zijn.

Ik deel ook veel op mijn YouTubekanaal. Je kunt je hier gratis op abonneren. Op verzoek heb ik ook mijn eigen verhaal gedeeld.

Een coach is een investering in jezelf

waar je je hele leven lang plezier en profijt van hebt.

100
% van de mensen ervaart al tijdens de 1e sessie effect!
1
kleine verandering kan voor een grote verbetering zorgen!

Waar kan ik jou mee helpen?