Over mij

Wendy Borst

Wendy Borst

Ik ben Wendy Borst, 42 jaar en misschien wel jouw toekomstige persoonlijke – of zakelijke coach

Foto’s van links naar rechts (en op je mobiel van boven naar onder): Wendy, samen met Lisa, met Aaron, en op de vierde foto Lisa en Luca.

Naast coach, ben ik moeder van een volwassen dochter Lisa. Ik woon ruim 8 jaar samen met mijn vriend Aaron en om de week is zijn zoon Luca van 11 bij ons.

Achtergrond

Van oorsprong kom ik uit de technische wereld (systeembeheerder en webmaster). Daarnaast studeerde ik communicatie en heb ik ruim vier jaar als manager en coach bij het Kadaster gewerkt. Ik coach(te) daar in teamverband en individueel (managers en medewerkers). Ik voltooide een opleiding tot lifecoach en volg(de) diverse coachprogramma’s. Momenteel ben ik bezig met een specialisatie coaching bij angst. Enorm veel mensen hebben last van angsten die hun belemmeren in hun dagelijks leven. Een hoop mensen leven daardoor helaas niet voluit.

Mijn werk als coach

Ik coach al jaren en besloot dat ik mij er verder in wilde bekwamen. Ik deed een gecertificeerde opleiding tot Lifecoach waardoor ik mensen nóg beter kan helpen met hun wensen en vraagstukken. Ik gebruik veel bewezen methodes en technieken en stem de coaching af op jou als persoon, je wensen en je doelen. Ik kijk ook naar hoe je leert, hoe je dingen toepast en wat voor jou haalbare stappen zijn om te zorgen dat je leven ook echt beter wordt en dat het niet bij inzichten blijft.

Ik zet mij op verschillende manieren in om mij als coach en als mens te blijven verbeteren en ontwikkelen. Ik help jou niet alleen vanuit theorie (opleiding) maar vooral ook vanuit ervaring en de dingen die ik zelf steeds leer en die bewezen effectief zijn.

Een coach is een investering in jezelf

waar je je hele leven lang plezier en profijt van hebt.

100
% van de mensen ervaart al tijdens de 1e sessie effect!
1
kleine verandering kan voor een grote verbetering zorgen!

Waar kan ik jou mee helpen?