Online coachaanbod

Wendy Borst

Wat kan ik het beste doen?

Kom je er niet uit wat het best past bij jouw vraagstuk? Mail of app (06 – 381 080 91) me dan met hetgeen waar jij tegenaan loopt of wat jij wilt bereiken. Dan kijk ik met je mee en geef ik je advies over wat voor jou het meest zal helpen.

Meld je je aan voor één van de trainingen, cursussen of programma’s? Alvast van harte welkom, fijn dat je er bent. Ik wens je veel plezier, inzichten en groei en ik hoop daar veel aan bij te kunnen dragen.

Maak hieronder je keuze (klik op plaatje voor meer info of plaats meteen je bestelling)

Gratis tools

Er staan ook gratis tools bij. Hoe dat werkt? Plaats je bestelling, doorloop het bestelproces, je moet namelijk een account aanmaken om te kunnen inloggen. Ga naar afrekenen en je zult zien dat je bestelling geplaatst wordt voor niets. Heb je al een account? Als je ingelogd bent, wordt je bestelling automatisch aan je account toegevoegd. Niet ingelogd? Dan kun je tijdens het bestellen inloggen en dan wordt het ook aan je account toegevoegd.

Lukt het bestellen niet?

Geen probleem. Dan help ik je gewoon. Neem dan even contact met me op via mail of WhatsApp (06- 38108091) en ik los het voor je op.

hulpmiddelen

Top 3 meest besteld van deze maand