De Drempel

Welke blokkades, overtuigingen en angsten houden jou tegen of zorgen ervoor dat je terugvalt?

Jaren geleden zat ik bij een van mijn eigen coaches (ja, ik ga ook naar coaches/businesscoaches om te blijven groeien) en ik vertelde dat ik de neiging had mezelf terug te trekken nét voordat ik een bepaald succes kon oogsten. Ik zei dat het leek alsof ik bij een soort hekje aan kwam met een deur die ik alleen maar open hoefde te doen maar in plaats daarvan liep ik terug. Ik wist het, ik voelde het, ik zag het en toch deed ik het! Zo saboteerde ik mezelf op veel gebieden in mijn leven. Dit bleek typisch een geval van een Bovengrensprobleem zoals Gary Hendricks het in zijn boek ‘The Big Leap – Overwin je angsten en til je leven naar een hoger niveau’ noemt. Ik zou overigens na angsten nog toevoegen: ‘je innerlijke blokkades en overtuigingen’.

De angst voor succes versus faalangst

Gelukkig ben ik weer teruggelopen en heb ik het deurtje geopend. En ja, zoals ik dat zei: ‘Toen stond ik daar in een nieuw, onbekend veld.’ Ik had geen last van faalangst maar juist van de angst voor succes. ‘Want wat als het lukt?’ Tja, wat dan? Niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat deze angst vaak meer leeft dan faalangst.

Kortom: ik was er wel een beetje klaar mee dat ik mezelf tegenhield, kleiner maakte en saboteerde in verschillende aspecten in mijn leven.

Ben jij het ook zat om vast te zitten in een vicieuze cirkel van uitstelgedrag, twijfel en onzekerheid? Wil je eindelijk afrekenen met die hardnekkige innerlijke blokkades die je tegenhouden om je dromen te waar te maken of te manifesteren?

Waar bestaat jouw drempel uit?

Maak kennis met De Drempel, een bewezen methode die je helpt om je ware potentieel te ontdekken, te voelen en te benutten op alle gebieden in je leven. Met behulp van deze krachtige techniek leer je:

  • Je innerlijke blokkades te identificeren en op te heffen: Ontdek de diepliggende oorzaken van je uitstelgedrag, angst en onzekerheid. Leer hoe je deze blokkades kunt transformeren in krachtige bronnen van motivatie en zelfvertrouwen.
  • Uitstelgedrag definitief te elimineren: Stop met het saboteren van je eigen succes! Leer krachtige strategieën om je focus te verscherpen, je motivatie te verhogen en je doelen te bereiken.
  • Je zelfvertrouwen en geloof in jezelf te vergroten: Leer hoe je je innerlijke kracht kunt aanwakkeren en zelfvertrouwen en geloof (in jezelf, je kunnen en wat er mogelijk is) opbouwt.

De Drempel kun je gebruiken (daarom heb je ook levenslang onbeperkt toegang) in alle situaties waarin je merkt dat je jezelf tegenhoudt, uitstelt, saboteert, terugvalt en het simpelweg niet gelooft dat je het kan en dat je het verdient.

Ik heb vandaag nieuw materiaal toegevoegd, namelijk het fenomeen van jezelf (onbewust) straffen, schuldgevoel, loyaliteit en misplaats verantwoordelijkheidsgevoel als signalen dat je jezelf ‘tegenhoudt’ en niet toestaat wat je diep van binnen graag zou willen.

Doe je met ons mee? Krijg hier meteen toegang tot De Drempel.

Jezelf tegenhouden