doelen behalen

Hoe raak (en blijf) je gemotiveerd om je doelen te behalen?

Dit keer een korte podcast over iets dat bij veel mensen ontbreekt of niet voldoende ‘uitgewerkt’ is waardoor de motivatie om je doelen te behalen een ‘groot ding’ is geworden. Veel mensen zijn kampioen geworden in het uitstellen van taken, het invullen van lijstjes maar kunnen zich er niet goed toe zetten om te werken aan het realiseren van hun doelen.

En jij? Heb jij een beeld van je gewenste situatie? Kun jij jezelf voldoende motiveren? Vooral ook om door te blijven gaan?

Hier had ik het over in de podcast.

Luister hier de podcast

Ja, ik wil ook een kraakhelder beeld hebben van mijn ideale leven, werk, relatie(s) en alles dat wat mij geluk brengt – nu voor €29,95!

Weet ook dat als je het voor je kunt zien, dat je je brein instructie hebt gegeven het voor jou te realiseren… En als je gelooft in de wet van de aantrekkingskracht, dan is dit het startpunt om te manifesteren.

Ik gebruik deze tool elke keer als ik een upgrade wil in mijn leven en bedrijf… Briljant hoe het elke keer werkt. Ik heb daarom ook mijn eigen voorbeelden toegevoegd aan de online tool. Zo kun je inspiratie opdoen door de voorbeelden en zien dat het echt werkt.