Leer manifesteren

Manifesteren – maar hoe dan?

Steeds meer mensen zijn ‘aan het manifesteren’ met behulp van de wet van de aantrekkingskracht. Ikzelf gebruik de werking van de wet van de aantrekking elke dag, al jaren lang. Het is met recht, samen met persoonlijke waarden en Voice Dialogue, de meest gebruikte methode in mijn praktijk, online academy maar ook door mezelf.

Ik hou zelf ook van dingen begrijpen. Van feiten, van (neuro)wetenschap. Daarom manifesteer ik vooral ook met mijn (on)bewuste brein. Dat kan ik uitleggen, ik weet hoe het werkt. het is logisch en belangrijker: het werkt ook echt goed!

Voor mensen die de wet van de aantrekkingskracht te zweverig vinden maar wel willen leren hoe je dingen (voor elkaar) krijgt, is het leren werken met je (on)bewuste brein echt een aanrader! Je weet nog half niet hoe groot het potentieel en de kracht van je brein is en wat je voor elkaar kunt krijgen als je het goed leert gebruiken.

In deze mini-cursus met praktisch handvat om dagelijks te manifesteren leg ik je uit hoe je kunt manifesteren met de wet van de aantrekkingskracht en/of de kracht en het potentieel van je (on)bewuste brein.

Veel plezier!

Wil je een expert worden in manifesteren? Dan raad ik je onderstaande Wishlist aan (dé favoriet van mijn coachpraktijk- en online academyklanten)