lifehack

Je kunt problemen oplossen met dit simpele breintrucje…

Het is zo zonde… we lopen rond met problemen, zoeken naar antwoorden en zijn dingen kwijt. We piekeren en malen en lopen soms jaren rond met dezelfde vraagstukken.

Terwijl… we hebben gewoon een antwoord- en oplossingsmachine aan boord!

Onze hersenen. Ze functioneren als een superslimme computer met een zee aan mogelijkheden en oplossingen maar we gebruiken het amper én verkeerd.

In deze podcast vertel ik je een simpel trucje om je hersenen aan het werk te zetten voor jou. En dat is helemaal niet moeilijk of vermoeiend. Je moet het alleen even weten.

Veel luisterplezier! Heb je er wat aan? Doe mij dan een plezier en geef mijn podcast een waardering of laat een reactie of review achter. Dank je wel!

Luister hier de podcast

Google podcast

Ho wacht even: misschien is dit wat voor jou!

Wil je graag persoonlijk gecoacht worden maar dan laagdrempeliger dan een coachtraject? Dan is dit misschien wat voor jou.

Je krijgt voor 100 euro inclusief BTW (zakelijke factuur ook mogelijk) toegang tot al mijn online programma’s, trainingen en online tools. Die je niet allemaal gaat doen. (Dan word je echt gek, niet doen, is teveel.)

Wat dan wel?

Jij geeft mij allereerst je vraagstuk, probleem of doelen door. Waar je last van hebt, tegenaan loopt of wat je graag zou willen bereiken. Ik stel op basis daarvan een traject voor je samen.

Ik geef jou door welke opdracht of les je mag doen. Die ga je doen. Je gaat in elk geval 3 opdrachten aan mij insturen en betaalt daar per keer €50 euro inclusief BTW. Dit is nog een kortingsprijs.  In maart gaat de prijs naar omhoog naar €75 per keer. Ik ga je helpen en coachen aan de hand van je ingestuurde werk. Ik kan je garanderen dat dit je heel erg gaat helpen. Ik heb dit al zo vaak gedaan en keer op keer hoor ik dat ik spijkers op koppen sla en dat mensen onder de indruk zijn van wat ze eraan hebben. En je zult ook niet de eerste zijn die er enorm door geraakt wordt. Ik heb maar weinig nodig om te weten waar het echt om gaat bij jou.

Je mag maximaal 3 opdrachten insturen voor die kortingsprijs van €50 euro. Daarna wordt het de gewone prijs. Jij bepaalt het tempo maar ook de duur van het traject. Je voelt vanzelf wanneer je klaar bent. En daarna? Daarna hou je nog een half jaar toegang tot alle volledige programma’s, trainingen en tools.

Iedereen die bij mij een online programma heeft gedaan met persoonlijke begeleiding weet dat je dan intensief begeleid wordt en echt verder komt.

Je hoeft ook niet alles in 1 x te betalen, alleen het starttarief van 100 euro. Die betaal je vooraf. De opdrachten betaal je per keer zodat het ook nog behapbaar blijft en je zelf kunt bepalen wanneer je wat doet.

Heb je interesse? Stuur dan even vrijblijvend een mail of app. Dan vertel ik je meer en kunnen we kijken of dit wat voor jou is.