In 10 stappen naar een leven met meer energie, levenslust, actie, productiviteit, plezier, passie en antwoord op de vraag: wat wil ik nou eigenlijk?

Yes! Yes! Yes! Je hebt gekozen om mijn online programma te doen! Ik zie ernaar uit om straks ook een berichtje van jou te krijgen dat je leven echt veranderd is. Want na het online programma:

 1. Weet je wie je werkelijk bent. Ergens weet je dat wel, maar er zit een dichte mist omheen. Niet zo gek want we zijn gevormd door bepaalde mensen en ervaringen en daar handel je in het dagelijkse leven naar.
 2. Weet en voel je wat je persoonlijke waarden en bijbehorende belangrijkste behoeften in je leven zijn. Ook dat klinkt als iets dat mensen weten, maar je verbaast je erover. We zijn ons vaak niet bewust van wat ons drijft, waarom we doen wat we doen, waarom we verlangen naar bepaalde dingen/situaties, waarom we van slag raken, moe worden, stress ervaren, ‘afwezig’ raken zoals jij dat zo mooi zegt.
 3. Weet je ook waar veel dingen in je leven, je emoties, je behoeften, je irritaties, je energielekken, je worstelingen en verlangens vandaan komen. Het is eigenlijk allemaal heel logisch.
 4. Weet je hoe je omgaat met jouw behoeften als die tegenstrijdig zijn met ‘zoals het hoort’ of behoeften van anderen.
 5. Lukt het je steeds meer om minder aan te trekken van wat anderen van je vinden. Je hebt na het programma een eigen validatiesysteem waaraan je toetst of jij of wat je doet goed (genoeg) is.
 6. Weet je ook precies hoe je trouw blijft aan jezelf en aan je eigen normen en waarden en hoe jij je leven wilt leiden.
 7. Weet je hoe het kan dat je negatieve of vlakke emoties hebt, hoe je dit (op tijd) signaleert en vooral: wat je eraan kunt doen zodat je je snel weer beter voelt en hoe je voorkom dat je ‘afglijdt’?
 8. Ben je in staat om meer te gaan doen en voelen (onbevangenheid) in plaats van altijd maar alles te overdenken of in je hoofd te zitten, te twijfelen, dingen af te wegen en… zucht. Dat kost energie. Kunnen doen, een stuk onbevangenheid, zorgt ervoor dat het meer gaat stromen in je leven. Mensen komen als het ware in een flow terecht en weten wat ze moeten doen om daarin te blijven.
 9. Ben je in staat tekorten in je leven te herkennen en daar onmiddellijk wat aan te doen.
 10. En tot slot: mensen weten aan het einde van het programma vaak wat ze willen en welke richting ze op willen in hun leven. Ook weten ze welke stappen ze daarvoor kunnen zetten.

Wat heb je over voor een gelukkiger en beter leven?

Ik vind het belangrijk dat het programma toegankelijk is, ook qua prijs. Daarom heb ik mijn tijd die ik in het programma gestoken hebt (dik een jaar) niet omgerekend naar de prijs die jij gaat betalen. Je betaalt voor alle stappen, audio’s, uitleg, oefeningen, opdrachten, technieken en methodes die je naar een beter leven leiden maar €97,- euro inclusief BTW. Dit is voor mensen die zichzelf kunnen motiveren om het programma zonder mij als stok achter de deur te kunnen doen. Veel mensen lukt het beter om het online programma te doen in combinatie met een of meerdere persoonlijke sessies van mij. Dat kan vanaf 60 minuten en ook op afstand! Een half uurtje persoonlijke coaching kan gigantisch veel verschil maken.

De opties

1. BASIS

Ik doe het online programma zonder extra persoonlijke begeleiding (je kunt dit altijd nog veranderen). Ik betaal dan €97,- inclusief BTW. (Ga helemaal naar beneden naar de 5 stappen in 5 minuten om te starten).

2. PLUS

Online programma Wat wil ik nou echt + persoonlijke coachsessie

Wist je trouwens dat het regelmatig voorkomt dat een werkgever (mee) wil betalen?

Veel bedrijven hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling en training. Ook komt het vaak voor dat het online programma ingezet wordt als ondersteuning van een burn-outtraject. Ik begeleid veel mensen in een burn-out. Meer informatie hierover, vind je hier. 

Is het bij jou mogelijk dat je werkgever (mee)betaalt? Stuur me dan even een berichtje of bel me. Dan doe ik je een voorstel voor een zakelijk traject. Veel werkgever willen dan ook graag een offerte of toelichting van mij hoe het in zijn werk gaat.

Binnen 5 minuten en 5 stappen zit je in het online programma. Hoe?

 1. Vul hieronder je naam en e-mailadres in.
 2. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Klik op Ga verder om te betalen.
 4. Heb je betaald? Dan kun je meteen beginnen via de startpagina (klik of tik je erop, dan opent de link in een apart tabblad). Deze link krijg je ook nog via e-mail.

Je kunt er altijd bij, vanaf je telefoon, Ipad/tablet of computer. En loop je vast? Met 1 klik op de knop heb je een normale of minisessie met mij geregeld. Dat kan ook op afstand!

Heb je hulp nodig met aanmelden of wil je liever het bedrag overmaken? Stuur me dan een mail of appje (06 – 381 080 91). Dan help ik je gewoon even.