Voice Dialogue programma van vrouwen is nu ook voor jou beschikbaar!

Hoi!

Dit is niet Wendy! Wie dan wel? Ik ben Blue, de kat van Wendy.

Ik heb even stiekem haar website gekaapt. Ze is nu heen en weer aan het lopen met een knalgeel apparaat. Een stofzuiger heet dat geloof ik. Het lijkt erop dat ze het heel erg leuk vindt, ze doet het ook heel vaak.

Misschien omdat ze ooit heeft gezegd dat ze nooit huisdieren wil. Dat hoorde ik haar laatst zeggen. Al die haren enzo. Nou, daar merken wij niets van! Ze zit steeds met ons te knuffelen en zegt dat we schatjes zijn enzo. Ja, WE want ze zei dus dat ze nooit huisdieren wilde maar ze is gezwicht zoals jullie mensen dat noemen. Luca haar stiefzoon en Aaron haar vriend wilden het wel heel graag. En ze is echt de kwaadste niet hoor. Ze is heel aardig. Dus nu zijn wij er. Wij is: mijn zus Luna, mijn moeder die hier een paar maanden mag logeren en de hond die ook een tijdje mag blijven.

Ze noemen mijn moeder en de hond hun pleegdieren omdat ze dus weer teruggaan naar hun baasje die aan het herstellen is van een herniaoperatie.

Maar het grappige is – en daarom mail ik jullie – dat ze dus echt heel vaak tegen haar telefoon loopt te praten. Het ziet er zo suf uit eigenlijk maar blijkbaar was het voor haar podcast en YouTubekanaal. Ik heb eens geluisterd en ik moet zeggen: zelfs voor een kat is het best interessant. Ze vertelt bijvoorbeeld dat jullie mensen uit verschillende persoonlijkheidskanten bestaan. Jee, ik vond 1 van jullie al veel!

 Ik denk dat wij dat ook hebben als katten. Ik heb bijvoorbeeld een avonturier in mij en dan raas ik door het huis, knabbel aan de internetkabel in Wendy’s kantoor en sjees ik over de tafel heen wat ik dus niet mag.

Laatst zag ik iets vreselijks. Ik dacht dat het dode tijgers waren met een raar kleurtje maar het waren van die dingen die jullie om jullie voeten doen. Sokken geloof ik. Nou, die had ze gekocht en ik zag ze dus en schrok ervan. Toen ik zag dat het gelukkig geen dode tijgers waren ben ik erin gaan knabbelen. Kreeg me toch op mijn donder! Ben gauw onder bed gekropen. Ze heeft een foto gemaakt. Die staat hieronder.

Ik heb ook een heel relaxte kant. Die houdt echt van slapen. En dan vooral in de zon. Hmmm, heerlijk genieten.

Dat kunnen jullie geloof ik niet zo goed, genieten. Vooral vrouwen niet. Die moeten altijd zoveel geloof ik. Sommige hebben zelfs allemaal lijstjes! Daarom – en omdat jullie vrouwmensen gewoon aparte wezens zijn – wil ik jullie even laten weten dat Wendy een voice dialogueprogramma (dat is dus met die persoonlijkheidskanten) klaar heeft staan voor jullie! YEEEUH!!

Daar is ze echt heel lang mee bezig geweest. Langer dan dat stofzuiggedoe en dat doet ze al heel vaak.

Volgens mij kun je het ook als man doen maar dan moet je haar even mailen, dan krijg je een apart onderdeel zodat je geen last hebt van dat vrouwengedoe.

Het kost eigenlijk 397 euro maar als je het via mij doet, dan krijg je gewoon lekker 50 euro korting. Zie hier de aanbieding van Blue en gebruik de kortingscode: Blue.

Ik hoor die stofzuiger niet meer. Ik moet gaan. Tot de volgende keer!

Groetjes van Blue