Ben jij te druk

Te druk?

Ik liep vroeger altijd te roepen dat alles goed ging ‘maar druk hè?’ Toen las ik de titel van het boek ‘Nooit meer te druk‘ en daar stond het gewoon:

‘Druk zijn is voor sukkels.’ 

Ik was een enorme sukkel en ben dat regelmatig nog steeds doordat vooral mijn innerlijke Pusher (of Doordouwer zoals ze ‘m ook noemen), plus de kant die altijd (yep, bij voorkeur altijd) maar nuttig wil zijn en mijn innerlijke Strebertje regelmatig het stuur van mijn leven overnemen. In de metafoor van het boek ‘Ik (k) en mijn ikken’ het stuur van mijn levensbus.

In het YouTubefilmpje dat ik daarnet opnam (moest van mijn kant die je graag wil inspireren;-) vertel ik over mijn eigen druktemakers aan boord, hoe ik voel dat ze (soms compleet) mijn stuur overnemen en hoe ik dat patroon doorbreek. Ook vertel ik over mijn gevoelens die ik had het afgelopen weekend in Francorchamp op het circuit van de Formule 1 waar een enorm heftige crash ervoor zorgde dat een jongen het leven liet. Met name: wat ik doe met gevoelens die me soms gewoon overweldigen.

Denk je: ‘Huh? Kanten? Waar heeft ze het over?’ Dan ben jij een van mijn (zeldzame inmiddels) klanten waarmee ik Voice Dialogue als methode nog niet heb gedaan. Of je bent überhaupt geen klant en komt hier voor het eerst of bent een trouwe volger van mijn podcast of YouTubekanaal. Wil je meer weten over persoonlijkheidskanten, kijk dan vooral op mijn YouTubekanaal waar ik een afspeellijst voor je zal maken over dit onderwerp.

Veel plezier (en herkenning) bij het bekijken of luisteren van deze video!

Bekijk of luister de video, onderweg, terwijl je aan het koken bent, op de bank… of nou ja: waar dan ook.