Rust in je hoofd

Kritisch zijn naar jezelf; de vernietigende stem van je innerlijke criticus

Ik ben oude podcastafleveringen die op mijn computer staan aan het uitzoeken om te kijken welke ik nog ga publiceren en welke niet. Ik podcast namelijk sneller dan ik ze plaats.

Dit is een oude audio van een paar jaar geleden maar het onderwerp is nog zo relevant! Namelijk: de vernietigende stem van je innerlijke criticus en kritisch zijn op jezelf. Zelfs zo erg dat het je beperkt om te doen wat je zou willen (of moeten) doen.

Ik vertel je erover in deze podcast.

Wil je zelf aan de slag met je eigen innerlijke criticus? Dat kan op 3 manieren:

  1. start met dit leuke online programma (al zeg ik het zelf) over je innerlijke team en de dialogen die in je hoofd plaatsvinden. En natuurlijk: hoe krijg je hier de regie over? Deze editie is speciaal voor vrouwen en deze voor iedereen. Welke je ook bestelt, je krijgt sowieso toegang tot allebei de programma’s.
  2. Mail of app me als je alleen de innerlijke criticus oefening uit het online programma wilt doen. Je leert wat jouw innerlijke criticus aan normen en leefregels heeft voor jou, hoe dit zo gekomen is en vooral: hoe je dit aan kunt passen.
  3. Boek een 1 op 1 sessie online, in mijn praktijk of via e-mail of WhatsApp.

De online workshop waar ik het over heb in de podcast, heb ik jaren geleden al gegeven. Maar… mocht je het leuk vinden om een workshop te volgen over dit onderwerp, mail of app me dan.

Luister hier de podcast over kritisch zijn naar jezelf

Het boek waar ik het over heb in de podcast: