ik weet niet wat ik wil

Hoofdstuk 2 – Staat mijn innerlijke team eigenlijk wel opgesteld voor vrijheid en voluit leven?

Je kunt wel zeggen dat je meer vrijheid wilt – en zoals veel mensen dat noemen: voluit willen leven – maar dat moet je innerlijke team daar wel voor klaar zijn.

Het kan maar zo zijn, dat is niet heel ongebruikelijk, dat je innerlijke team nog in de ‘overleef-opstelling’ staat. Zo ben je namelijk moeilijke tijden doorgekomen. Misschien ben je net als ik al jaren uit de stress-modus geklommen en struint jouw innerlijke levensgenieter al lekker rond in jouw ‘innerlijke bus’ maar staan de harde werker, je innerlijke pusher of perfectionist nog flink te trekken aan je stuur.

Net als een fysiek team bij het varen van een andere koers, een andere opstelling nodig heeft, is dat ook bij jouw innerlijke team het geval. Een innerlijke pusher is bijvoorbeeld niet van de afdeling genieten en in het nu zijn. Daar heb je andere kanten van jezelf voor nodig.

Daarnaast is het ook een kwestie van ‘geloven’. Misschien heb je nog allerlei bewuste, meestal onbewuste overtuigingen die conflicteren met dat wat je graag wilt.

Ik vertel het je in hoofdstuk 2 van mijn… tja, wat het dan ook mag worden.

Doe je met me mee? Dat kan via via mijn online programma. Het meer compactere broertje of zusje vind je hier.

Luister hier hoofdstuk 2 als een podcast

Wie ben je werkelijk & wat wil je écht?