Wendy Borst

Hoe kom je erachter wat je kwaliteiten zijn?

Een oudje uit de beginperiode van mijn podcastavontuur maar nog net zo relevant! Deze podcast gaat over kwaliteiten en ontwikkelde vaardigheden. Want die twee zijn echt wat anders!

Luister hier de podcast

Wat zijn de mogelijkheden qua (online) coaching?

Online coaching kun je afnemen op verschillende manieren:

  • een online programma of cursus helemaal zelf doen
  • een combinatie kiezen van online zelf doen en persoonlijke begeleiding van mij (meest gedaan)
  • een pakket op maat laten maken bestaande uit bijvoorbeeld persoonlijke coachsessies, online huiswerkopdrachten en oefeningen (die bij jou passen, ook qua tijd en budget) en eventueel tussentijds contact met mij kunnen opnemen via WhatsApp.

Tip! Ben je werknemer van een bedrijf of organisatie?

Veel van mijn klanten kwamen erachter dat het bedrijf of de organisatie het coachtraject wilde vergoeden, ook als er een privé-vraagstuk was. Veel bedrijven en organisaties hebben een afdelings-opleidingsbudget of een persoonlijk opleidingsbudget voor coaching en training. Ondanks dat een werkgever dan betaalt, is wat wij bespreken in de coachsessies altijd vertrouwelijk. Ook voor jou dus misschien een optie om dit te bespreken met je werkgever. Je hoeft dit van te voren niet aan mij door te geven, dus je kunt gewoon de bestelling doen en/of de afspraak inplannen, dan bekijken we samen hoe we dat doen met de factuur.

Opties die passen bij het ontdekken wat je écht wilt, wat je drijfveren, waarden, talenten en kwaliteiten zijn