te weinig tijd hebben

Dit is waarom je te druk bent en te weinig tijd hebt

Het te druk hebben en te weinig tijd hebben, gaat vaak gepaard met haast, dingen niet kunnen doen zoals je ze zou willen doen, te weinig aandacht hebben voor jezelf, de mensen om je heen en voor de dingen die je eigenlijk zou willen doen.

Je kijkt terug op de dag waarin je heel druk was met van alles maar geen voldoening ervaart. Je bent niet toegekomen aan wat echt belangrijk voor je is of wat je op de lange termijn gaat helpen. En nu ben je moe, uitgeput zelfs of er liggen nog allerlei andere klussen op je te wachten.

De zin: ‘Als je geen eigen plan hebt, dan word je onderdeel van het plan van een ander’ sloeg bij mij in als de bliksem toen ik ‘m jaaaaaren geleden hoorde tijdens mijn opleiding communicatie.

Ik wist toen: ik leef reactief. De waan van de dag regeert. Ik heb te weinig tijd voor mezelf, de mensen waar ik van hou, om de dingen te doen waar ik plezier in heb. Ik was gehaast. Ik deed vooral wat ik dacht dat er van me verwacht werd. Ik had het gevoel dat MOETEN op mijn voorhoofd stond. Stress, vooral achter de feiten aanlopen en niet met aandacht leven, dat was wat ik toen ervaarde. En heel veel schuldgevoel, dat ook!

Wat ik vanaf toen ben gaan doen, deel ik in deze podcast.

Concreet is daar deze cursus uitgekomen dat jij ook zelf kunt doen.

En als je echt, echt te weinig tijd hebt, dan is deze korte online coach-cursus echt wat voor jou.

De enige manier om je leven te veranderen, is door anders te denken en anders te doen… En daar kan ik je mee helpen.

Fijne dag!

Luister hier de podcast over te druk zijn en te weinig tijd hebben