bewust leven

Deze methode gebruik ik elke dag om bewust te leven

Dit is wat ik gebruik om te werken met de wet van de aantrekking en de kracht van mijn brein.

Deze podcast maakte ik voor mindshifters.nl, een andere website die ik samen met Rachelle Verhage heb. Je kunt ‘m gewoon hier luisteren. Je bent van harte welkom op mindshifters.nl!

Bewuster leven volgens jouw persoonlijke waarden en vooral ontdekken wat die dan zijn, is een van de belangrijkste drijfveren van Rachelle en mij om mindshifters.nl te verrijken met content die daarbij helpt.

Poeh, dat was een lange zin. Maar je begrijpt vast wat we bedoelen.

Bewust leven is iets wat je elke dag moet ‘bijhouden’, net als spieren die je traint in de sportschool. Doe je dat niet, dan verval je op de automatische piloot. En dat hoeft niet erg te zijn, want het is fantastisch dat we dingen op de automatische piloot doen.

Als het programmaatje of scriptje, hoe je het ook wilt noemen, jou dient. En dat is niet altijd het geval. We leven vaak reactief.

Bewust leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik gebruik zelf elke dag een simpel zinnetje om mijn bewustzijn ‘aan te zetten’ en bewuste keuzes te maken. Ik deel ‘m met je in onze nieuwste podcast.

Luister hier naar de podcast over bewust leven

Zo ontdek je wie je werkelijk bent (los van alle verwachtingen van buitenaf en je innerlijke criticus) en wat je écht wilt in je leven, werk en relatie(s).