Start Als je niet weet wat je wilt, bepaal dan eerst je richting

Leuk dat je er bent! Hieronder staat een video voor je klaar waarin ik een toelichting geef op de cursus. Deze kun je zelfs bekijken met je ogen dicht, let maar op. 😉 Ik vertel je hierin ook mijn eigen verhaal en hoe de stappen in deze cursus mij hebben geholpen richting te bepalen én mijn leven helemaal in te richten op basis van wie ik ben en wat ik wil.

Ben je Jan(ien)tje Ongeduld en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Sla deze video dan gerust over. Het geeft je een beeld maar is niet noodzakelijk om naar te luisteren. In dat geval begin je gewoon met stap 1.

Let’s begin!

Hieronder vind je de stappen. Na elke stap staat een link naar de volgende stap. Bewaar deze pagina in je favorieten zodat je makkelijk vanaf deze pagina kunt starten.
Tip! Bewaar deze pagina in je favorieten of mail ‘m even naar jezelf zodat je altijd vanaf deze pagina kunt starten. Je kunt ook altijd via mijn website via ‘members’ inloggen op je persoonlijke pagina. Daar zie je je programma’s, trainingen en cursussen ook staan als link.