Online coachingaanbod

Courses, tools en handvatten om jezelf te ontwikkelen en om op terug te vallen als je dat nodig hebt.

Wendy Borst

Veel mensen zoeken simpelweg tools om de problemen die zij ervaren op privé of zakelijk gebied te kunnen oplossen. Om handvatten te hebben in bepaalde situaties waar ze in het dagelijks leven tegenaan lopen. Veel mensen hebben de behoefte om zich te blijven ontwikkelen. Ze hebben wensen en dromen en zoeken hulp om die te realiseren. Dan hoef je niet persé naar een coach voor een sessie. Je kunt ook lekker in je eigen tijd, thuis of waar je dat ook wilt, online aan de slag. Ik coach je dan vanaf je telefoon of laptop met beproefde methodieken waarbij je tóch het gevoel hebt dat je persoonlijk geholpen wordt. Geen saaie stof en lessen waar je tegenop ziet, maar toepasbare tools waar je meteen wat mee kunt.

De manier waarop ik mijn klanten coach, de methodieken die ik gebruik, de vragen die ik stel en de onderzoeken die ik met ze doe, heb ik veelal in audio, video en tekst opgenomen. Zo kun jij ook gebruik maken van coaching zonder dat je een afspraak met mij hoeft te maken.

Een aantal klanten doet geheel zelfstandig programma’s, trainingen, cursussen of maakt gebruik van mijn online tools en handvatten.

Ik zelf geloof in een combinatie van zelf doen en persoonlijke begeleiding. De meeste van mijn klanten zeggen dit ook het fijnst te vinden. Misschien geldt dit voor jou niet. Daarom bied ik alles ook aan zonder persoonlijke begeleiding. Heb je dan onderweg behoefte aan persoonlijke coaching, dan kun je dat altijd bijboeken op een manier die het best past bij wat jij op dat moment nodig hebt, bij je budget en de tijd die je eraan wilt besteden. Zo betaal je ook alleen voor datgene waar jij behoefte aan hebt.

Dat kan overigens op verschillende manieren. Denk aan:

  • een sessie (online of bij mij in de praktijk) bijboeken
  • review van je huiswerk en opdrachten
  • even met je meekijken
  • mail of WhatsAppcoaching: je vraagstuk indienen via mail of app.

Je hoeft dit niet zelf uit te zoeken. Als je voelt dat je behoefte hebt aan wat persoonlijke begeleiding, app of mail me dan. Dan kijk ik samen met jou wat voor jou het best past.

Wat kan ik het beste doen?

Kom je er niet uit wat het best past bij jouw vraagstuk? Mail of app (06 – 381 080 91) me dan met hetgeen waar jij tegenaan loopt of wat jij wilt bereiken. Dan kijk ik met je mee en geef ik je advies over wat voor jou het meest zal helpen.

Meld je je aan voor één van de trainingen, cursussen of programma’s? Alvast van harte welkom, fijn dat je er bent. Ik wens je veel plezier, inzichten en groei en ik hoop daar veel aan bij te kunnen dragen.

Toont alle 24 resultaten