Aaron de poezenmagneet

Dat Aaron een poezenmagneet is (uchg…), dat wisten jullie natuurlijk allemaal al wel. Moet ik voortaan de blogs beginnen met een waarschuwing? Houdt uw spuugbakjes binnen handbereik: u zult ‘m mogelijk nodig hebben? Ik zag het voor mijn eigen ogen gebeuren. Een kudde katten hing om Aaron heen alsof ie Au de Knakworst opgespoten had. Zo lief vonden ze hem. Ik heb inmiddels al een hele galerij kattenfoto’s.

Het zal de lucht en de warmte wel zijn, maar ook ik hoorde mezelf tegen de kat praten die ik Dirty Harry had genoemd. Een grote, rode kater met overhangende oogleden, hij keek een beetje ‘droopy’ zoals Aaron het noemde en zag eruit alsof ie net door 3 andere katten als krabpaal gebruikt was. En een heel klein rood katje/poesje kwam steeds bij me zitten om geaaid te worden. Zoooo lief. Ik was blij dat ik mijn allergiepillen in de tas had zitten en ik moest de rest van de avond uitkijken dat ik niet met mijn handen in mijn ogen zat te peuteren.

Ik belde Lisa nog even die me even toesprak: ´ik kan het vanaf hier niet zien, maar ik heb wel een beeld. En dat is dat jij een kort rokje aanhebt, die je naar beneden moet trekken.´ Onder het bellen keek ik naar beneden, naar de semi-zakdoek om mijn heupen. ‘Verrek…. hoe weet ze dat?’ Ik sjor het ding naar een niveau wat je mag verwachten bij een 36-jarige en babbelde vrolijk verder.

Overigens, heeft Aaron me gisteravond gered van een baby-kakkerlak. Ik stond met gekromde tenen naar het exemplaar te kijken. Hij begroette me door zijn voelsprieten heen en weer te wiebelen en als woody-woodpecker door de badkamer te rennen. Maar Aaron was sneller. Je ontkomt er gewoonweg niet aan in dit soort landen. Helemaal niet als je de deur zo nu en dan open hebt staan. Ik heb de rest van de avond op slippers gelopen, maar ben over de eerste schrik heen. Ik loop alweer op blote voeten. Ik ben immers degene die weleens roept al backpackend door Afrika te willen reizen. En in van die rieten hutjes te willen slapen. Ik heb ook ontdekt dat een klamboe 2 kanten heeft: enerzijds houdt ie de muggen buiten, anderzijds houdt ie de mug die binnen zit, binnen. Helaas bleek het een hongerige mug, die alleen mij lustte. Ik schat dat ik zo’n 40 bultjes heb. Ook 1 onder mijn voet. Ga je naar Cyprus? Neem dan flink wat muggenmelk mee…

Cyprus DSC02625 [640x480] DSC02644 [640x480]