ik weet niet wat ik wil

Wil jij meer tijd, geld, rust, plezier of vrijheid in je leven?

Vermoedelijk zeg je ‘ja’. Nee, ik ga je niets aansmeren. Ik had de zin eigenlijk langer willen maken maar dan wordt het wel een hele lange titel. Ik had er namelijk in willen zetten:

Verlang jij naar meer tijd, geld, vrijheid, avontuur, liefde, passie, geluk, plezier of rust in je leven?

Het is niet voor niets dat ik (al) deze woorden gebruik. Het zijn woorden die klanten veel gebruiken als ze aangeven wat ze graag willen bereiken.

Enne… niemand kan natuurlijk meer tijd krijgen dan er al is. De meest mensen willen meer tijd voor wat ze écht belangrijk vinden. Meer vrije tijd, meer tijd doorbrengen met familie, gezin, vrienden, meer tijd om te reizen en ga zo maar door.

Veel mensen vinden het lastig om na een vakantie weer aan het werk te gaan. Dan komen ze vaak weer in een stramien die niet (volledig) voorziet in alle belangrijke persoonlijke waarden en behoeften.

Deze podcast gaat over leven en werken conform je persoonlijke waarden. Ik heb in elk geval besloten dat ik niet meer ga werken… (En dat is niet wat je denkt dat het is.)

Dus vanaf nu ga ik met de pet rond, kijk maar hier (maar wel na de podcast geluisterd te hebben anders heb je waarschijnlijk een ‘verkeerd’ beeld van waarom ik dit zeg. 😉

Luister hier de podcast

 

Meteen aan de slag met je eigenwaarde(n)