Wendy Borst coach

Wet van aantrekking – Waarom manifesteren niet lukt

Of je nu bewust werkt met de wet van de aantrekkingskracht (het gelijke trekt het gelijke aan en dit geldt ook voor je gedachten en emoties) of met de kracht en de potentie van je brein: of je iets écht wilt, is bepalend voor of je het kunt realiseren of niet.

Heel vaak zijn de intenties, de redenen waarom je iets wilt, niet in overeenstemming wat je echt wilt of het conflicteert met een belemmerende overtuiging.

Veel mensen willen meer geld. En vaak noemen ze dan ook bedragen. Veel gehoorde bedragen zijn: €5000,00 netto per maand, een ton per jaar of een miljoen. Dat motiveert niet. TENZIJ je ‘over het geld heen stapt’ en kijkt waar dat geld dan voor zorgt. Want geld is een middel. En als je het tot doel maakt, zonder dat je weet en voelt wat de echte waarde ervan is voor jou, dan lukt het vaak niet. Het slaat eigenlijk nergens op. En daar kun je wat aan doen.

Net als ik een paar jaar geleden zei dat Aaron en ik een huis wilden in het bos zodat we lekker veel buiten in de natuur konden zijn terwijl we in die huidige realiteit maar amper buiten kwamen. Dat strookt dan niet met wat je wenst. Je zegt dat je het verlangt maar het is niet overeenkomstig met je huidige gedrag.

Hoe dit werkt en uiteraard ook wat je kunt doen om je doelen wél te behalen (misschien zelfs bij te stellen) en te manifesteren vertel ik je in deze podcast.

PS: op deze pagina vind je allemaal gratis materiaal over de wet van de aantrekkingskracht.

 

Mijn favoriete boeken over de wet van de aantrekkingskracht

Boek van de Universele wetten

Pam Grout (aanrader)

The secret, the Magic

Boek van dezelfde auteur als van de Secret. Dit boek gaat over dankbaarheid. Een aanrader!

Denk groot en word rijk

Dit boek gaat niet alleen over de wet van de aantrekking maar ook over het verkrijgen van persoonlijk succes. Echt een aanrader!

Michael Pilarcyk heeft dit boek herschreven naar de tegenwoordige tijd.

The science of getting rich (gaat juist niet perse om rijk worden!)

Dit is een van mijn lievelingsboeken over persoonlijke ontwikkeling. De titel suggereert het wel maar het gaat juist niet alleen om rijk worden. Het gaat om persoonlijk geluk en hoe je je daarop richt. Aanrader! Magisch boek.