coaching

Wat zijn vormen en manieren om gecoacht te worden?

In deze podcast vertel ik je over de vormen en manieren waarop je gecoacht kan worden. Er is meer dan alleen 1 op 1 coaching. Ik heb gemerkt dat er veel meer behoefte is aan tussentijdse coaching. Begeleiding bij dingen die in je leven en/of werk/onderneming gebeuren. Situaties waarin je even behoefte hebt aan iemand die met je meedenkt, je coacht en begeleidt. Dit is tevens een stuk laagdrempeliger voor mensen die twijfelen of coaching wat voor ze is of nog een drempel voelen.

Ik heb flink in mijn coachaanbod gesneden en ga daar de komende tijd mijn website ook op aanpassen. Waarom ik dat heb gedaan en wat nu mijn aanbod is, daar vertel ik je ook over in mijn podcast. Mijn thema dit jaar is in elk geval: EENVOUD. Een goede basis waar mijn klanten en ik op kunnen bouwen en dat helemaal past bij mijn persoonlijke waarden. Hoe meer je conform je eigen waarden leeft, hoe gelukkiger en hoe beter je gaat functioneren.

Luister hier naar de podcast

Google podcast

Coaching waar ik het over had in mijn podcast

Wil je graag persoonlijk gecoacht worden maar dan laagdrempeliger dan een coachtraject? Dan is dit misschien wat voor jou.

Je krijgt voor 100 euro inclusief BTW (zakelijke factuur ook mogelijk) toegang tot al mijn online programma’s, trainingen en online tools. Die je niet allemaal gaat doen. (Dan word je echt gek, niet doen, is teveel.)

Wat dan wel?

Jij geeft mij allereerst je vraagstuk, probleem of doelen door. Waar je last van hebt, tegenaan loopt of wat je graag zou willen bereiken. Ik stel op basis daarvan een traject voor je samen.

Ik geef jou door welke opdracht of les je mag doen. Die ga je doen. Je gaat in elk geval 3 opdrachten aan mij insturen en betaalt daar per keer €50 euro inclusief BTW. Dit is nog een kortingsprijs.  In maart gaat de prijs naar omhoog naar €75 per keer. Ik ga je helpen en coachen aan de hand van je ingestuurde werk. Ik kan je garanderen dat dit je heel erg gaat helpen. Ik heb dit al zo vaak gedaan en keer op keer hoor ik dat ik spijkers op koppen sla en dat mensen onder de indruk zijn van wat ze eraan hebben. En je zult ook niet de eerste zijn die er enorm door geraakt wordt. Ik heb maar weinig nodig om te weten waar het echt om gaat bij jou.

Je mag maximaal 3 opdrachten insturen voor die kortingsprijs van €50 euro. Daarna wordt het de gewone prijs. Jij bepaalt het tempo maar ook de duur van het traject. Je voelt vanzelf wanneer je klaar bent. En daarna? Daarna hou je nog een half jaar toegang tot alle volledige programma’s, trainingen en tools.

Iedereen die bij mij een online programma heeft gedaan met persoonlijke begeleiding weet dat je dan intensief begeleid wordt en echt verder komt.

Je hoeft ook niet alles in 1 x te betalen, alleen het starttarief van 100 euro. Die betaal je vooraf. De opdrachten betaal je per keer zodat het ook nog behapbaar blijft en je zelf kunt bepalen wanneer je wat doet.

Heb je interesse? Stuur dan even een mail of app. Dan vertel ik je meer en kunnen we kijken of dit wat voor jou is.