manifesteren

Wat als manifesteren niet lukt? Wet van aantrekking en belemmerende overtuigingen

Je kunt iets heel erg graag willen, ermee bezig zijn en dat het toch niet lukt.

Vaak komt dit doordat je onbewust tegengestelde overtuigingen hebt. Overtuigingen die het realiseren van je wens, of het manifesteren zoals ze dat noemen als we het hebben over de wet van de aantrekking, in de weg staat.

Vaak zijn die dieperliggende overtuigingen die je vaak niet zomaar ‘te pakken krijgt’.

Bij mezelf is dat bijvoorbeeld het enerzijds verlangen naar nog meer groei, vrijheid en winst in mijn bedrijf, terwijl ergens in mij overtuigingen deze manifestatie blokkeren. Namelijk: de angst om mezelf te verliezen in werk, overzicht kwijt te raken en vooral: de verbinding met andere mensen (en misschien ook wel met mezelf.)

Dus ik verlang naar nog meer vrijheid en mijn onbewuste overtuiging is juist dat ik vrijheid verlies. Die twee conflicteren met elkaar. Sterker nog: ze zijn heel tegenstrijdig. Dan geef je zowel aan je brein als het Universum tegenstrijdige signalen af en sta je je eigen manifestatie en het uitkomen van je wensen in de weg.

Een deelnemer van de groep Wet van de Aantrekkingskracht en de Kracht van je brein had hier een vraag over. Deze beantwoord ik in deze podcast. Veel luisterplezier en een fijne dag!

Luister hier de podcast