veel nadenken

Stop met teveel nadenken, piekeren en malen en doorbreek dit patroon

Deze podcast is voor mensen die bewuster willen denken en leven. Mensen die veel denken. Mensen met een druk brein. Een brein met veel activiteit. Vaak is dat brein de baas over ons en ik leer je hoe je de baas wordt over je brein. Sterker nog: ik leer je je brein in te zetten als je kapitaal, als een mega powerinstrument. Want dat is wat het is. Ik vertel je over bewust denken en bewust leven in deze podcast.

Ik vertel je erover in deze podcast.

Aanmelden

Aanmelden kan hier: https://www.wendyborst.nl/register/ontdekken-en-krijgen-wat-je-wilt-in-je-leven-werk-relaties-bewust-leven-course/
Hieronder de tekst die ik mensen stuurde die zich aangemeld hebben. Wellicht heb jij er iets aan om een beter beeld te krijgen. 

Hoi!

Allereerst: leuk dat je interesse hebt in de bewust leven course!

Goed om te lezen dat je je brein in wilt gaan zetten als jouw kapitaal, als je instrument. En dat is precies waar de bewustzijnscourse over gaat: Bewust denken.

Jij mag er nog in voor het instaptarief met de allerhoogste korting ooit. Waarom? Omdat ie nog niet af is. 🙂 Hoe meer erin komt, hoe verder ik ben met bouwen, hoe duurder het wordt. Klinkt vast logisch. Daarnaast ga ik ‘m dichtzetten voor toegang als ik voldoende mensen heb die ‘m doen terwijl ik aan het bouwen ben. Voordeel voor mij is, dat ik ‘m kan maken op basis van jullie vraagstukken en ‘m op basis daarvan kan finetunen. Voordeel voor jullie, is dat je met een hoge korting erin mag en ‘m levenslang mag gebruiken terwijl andere mensen er veel meer voor gaan betalen. En je hebt nu nog invloed op de inhoud.

Hoe werkt het?

Je kunt je hier aanmelden. https://www.wendyborst.nl/register/ontdekken-en-krijgen-wat-je-wilt-in-je-leven-werk-relaties-bewust-leven-course/

Je kunt meteen starten. Je ziet de komende weken steeds meer verschijnen in de course. Er komen steeds meer modules in en ook praktijkvoorbeelden. Kan zijn dat je de volgorde ziet veranderen. Jij mag als lid van de eerste klas van deze course een mail sturen met daarin zo kort en bondig mogelijk:

– Waar loop jij tegenaan in je leven, werk, relatie(s) of waar je dan ook graag verbetering wilt?

– Welke problemen ervaar je?

– Wat is voor jou de reden om deze course te doen?

– Wat hoop je te bereiken?

– Wat zijn je wensen? Wat zou je graag willen in je leven?

– Wat zou je graag willen veranderen?

Je hoeft niet alle vragen te beantwoorden. Je mag dit insturen aan het begin van de course maar ook als je al even bezig bent. Belangrijk is wel dat je dit doet voor 10 juli. Dan kan ik het nog meenemen in de ontwikkeling van de course. Ik laat je weten dat ik je mail heb ontvangen. Het kan zijn dat ik je nog wat vragen ga stellen om wat meer helderheid te krijgen. Daarna ga ik kijken hoe ik jouw vraagstuk kan verwerken in de course. Altijd anoniem waarbij ik je identiteit zal beschermen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Ik kan je vertellen: als je BEWUSTER gaat denken, gaan er dingen veranderen in je leven. Je haalt jezelf van die automatische piloot. Je leven wordt betekenisvoller. Je hebt het gevoel dat je pro-actief leeft in plaats van reactief, dat wil zeggen: reageren op de waan van de dag, doen wat anderen van je willen of verwachten. Denk maar aan deze zin: ‘Als je geen eigen plan hebt voor je leven, wordt je onderdeel van het plan van een ander.’

Ontdekken en krijgen wat je wilt in je leven, werk & relaties – Bewust Leven Course