Of ik geen last heb van innerlijke blokkades. Jawel, dat heb ik!

Het wordt me wel vaker gevraagd: ‘Heb jij als coach dan geen innerlijke blokkades?’ ‘Ja, die heb ik zeker!’ Het grote voordeel van het werk dat ik doe, is dat ik me er meestal wel bewust van ben en weet wat ik moet doen om het op te lossen. Maar ook ik ga weleens zitten uitstellen of vermijden. Ik ben niet perfect en dat zal ik nooit worden ook. Gelukkig maar. Het zorgt er in elk geval voor dat ik weet hoe het voelt als je niet verder komt, als je jezelf tegenhoudt. Maar gelukkig weet ik ook hoe ik de blokkades weg kan nemen zodat ik weer verder kan.

Ik doe een eerlijk en open verslag van één van mijn eigen blokkades ten aanzien van de tweede workshop die ik ga geven aan een groep vrouwen. Het was mijn bedoeling de video te verbergen zodat alleen zij ‘m konden zien of luisteren. Maar weet je? Ik denk dat veel mensen zich erin herkennen en er iets aan hebben als ik deel wat ik dan doe om mijn blokkades op te heffen.

Ik hoop dat je er wat mee kunt in je eigen leven. Je maakt me superblij als je je abonneert op mijn YouTubekanaal en zeker ook als je de video deelt als je er wat aan hebt gehad.

Ik wens je een fijne dag!

Bekijk de video hieronder of op YouTube voor een betere ervaring.