negatieve patronen doorbreken

Negatieve patronen doorbreken bij jezelf – wat als je behoeften van jezelf negeert?

Een van mijn belangrijkste taken als coach, is het faciliteren van rationeel, bewust en logisch redeneren. En dat is superleuk vind ik zelf (en mijn klanten ook geven ze aan maar soms wel lastig).

In korte tijd kun je met behulp van bepaalde ‘technieken’ negatieve patronen doorbreken. Ik zeg ook regelmatig: ‘De waarheid verandert al door er anders naar te kijken’. Daarmee ‘speel’ je ook andere mogelijkheden ‘vrij’. Wat eerst onmogelijk leek op basis van een bepaalde overtuiging, kan dan ineens wél mogelijk zijn. En dat is soms best opwindend. Want: ‘Wat is er dan nog meer mogelijk?’

In ons eigen hoofd, redeneren we regelmatig helemaal niet bewust en rationeel maar onbewust. Op basis van overtuigingen, je zogenaamde programmering. En vanuit daar handelen we soms compleet tegengesteld als het gaat om onze behoeften.

Ik vertel erover in deze podcast.

Hoop dat je er wat aan hebt. Leuk als je dat laat weten en een beoordeling achterlaat!

Fijne dag!

Wil je meer weten over RET (Rationeel Emotieve Training)? Neem dan even contact op of schijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief waarin ik er meer over vertel. Daarna ontvang je een e-mail om je aanvraag te bevestigen (kan zijn dat deze in je SPAM-map terecht komt). Krijg je geen e-mail? Stuur me dan even een mail of appje, dan regel ik het alsnog voor je.

 

Luister hier de podcast over negatieve patronen doorbreken bij jezelf en voor je eigen behoeften zorgen