Leer manifesteren

Jezelf lanceren is ook manifesteren met de wet van aantrekking

Yep. Je leest het goed. Jezelf lanceren. Ik vertel je zo hoe. Het is helemaal niet moeilijk.

Wel pijnlijk.

Ken je de uitdrukking ‘self fulfilling prophecy’? Dit betekent vrij vertaald: ‘een zichzelf waarmakende voorspelling’. Het komt een beetje neer op het principe van de wet van de aantrekkingskracht.

Zo kun je zonder dat je dat ooit bedoeld had, de zichzelf lancerende muppet van de familie worden. Ik zal het even toelichten.

Door wat onaangename akkefietjes met stoeptegels, grasvelden, boomstammen, struiken en nog meer groens wat je nooit meer uit je kleren krijgt, ben ik befaamd geworden in mijn omgeving doordat ik regelmatig ‘op mijn plaat ga’. Dat zijn niet mijn eigen woorden, maar die van mensen uit mijn omgeving.

Als dat maar vaak genoeg gezegd wordt,  ga je er vanzelf in geloven. Dat deed ik dus jarenlang. Zo zorgde ik bij veel bijeenkomsten voor een hoop gelach. Er was altijd een verhaal te vertellen op een verjaardag, Over mij.

Vorig jaar besefte ik dat het gewoon een waarheid of beter gezegd: een overtuiging was geworden. Iets waar ik zelf in was gaan geloven. Het leek me tijd om met die waarheid te breken.

Maar toen gebeurde er een paar weken geleden iets tijdens ons familieweekendje in de Ardennen.

Eerst begon Aaron ‘dat het wel een tijd geleden was dat ik was gevallen of mezelf ergens van af had geworpen’. Luca voegde eraan toe dat het toch wel jammer was, want ik zorgde daarmee wel altijd voor een lach. En hij zei ook dat het vast niet lang meer ging duren voordat ik een nieuwe stunt ten tonele zou brengen.

Ik denk dat het een uur of zes geduurd heeft.

Ik was met Aaron, Luca, Anouar (mijn neefje), Merlin (mijn schoonzoon) en Nyla (mijn nichtje) aan het voetballen. Ik heb een heel fanatieke kant. Die was ook van de partij. Op een gegeven moment joeg ik achter de bal aan. Ik moest en zou die bal hebben! Ik trok een sprintje, rende serieus iedereen eruit, totdat de bal van het grasveld het terras op rolde. Om het terras lag grind dat ik even over het hoofd had gezien.

Ik struikelde over het grind, ik wist niet eens dat dat kon en vloog door de lucht. Ik weet nog dat ik mijn hoofd wilde beschermen met mijn handen en ellebogen. Ik viel keihard met mijn heup en bovenbeen op een betonnen rand. Lisa rende als eerst naar me toe. Aaron volgde en zei ‘sorry’ omdat hij niet kon stoppen met lachen. Mijn nichtje Nyla zei: ‘Ik zag je vallen en ik dacht: die heeft heel erg pijn.’ Dat had ik ook maar ik liet me natuurlijk niet kennen dus ik lachte zo schaapachtig mogelijk. Het resultaat? Een gekwetst ego, een gekneusde heup, scheurtjes in mijn bovenbeenspieren, blauwe, dikke knieën en ellebogen en pijnlijke ribben.

En o ja. Een bevestiging dat de wet van de aantrekking ook op deze manier werkt.

Wil je nou ook werken met de wet van de aantrekking maar dan op basis van wat je wel wilt?

Check dan even dit (linkjes openen in nieuw tabblad:

*Bewust aantrekken wat je wilt met de wet van de aantrekkingskracht

*Manifesteren met de wet van de aantrekkingskracht

*Leer visualiseren wat je wilt manifesteren

*The Wishlist – je wensen manifesteren met de kracht van je onbewuste brein en de wet van aantrekking

Als je niet weet welke je moet kiezen, kies the wishlist! Mijn klanten zijn er dol op!