Vrouw kijkt in de zon

Vrouwen die ik bewonder

Ik laat mij graag inspireren door anderen en kan mensen enorm bewonderen om bepaalde eigenschappen of keuzes die ze durven te maken.

Een van de vrouwen die ik bewonder is Oprah Winfrey. Ik vind het ongelooflijk dat het je lukt je boodschap te verspreiden over de hele wereld en om zo’n grote bijdrage te kunnen leveren aan het leven van zoveel mensen. Als ik iemand kan helpen ‘het weer te zien zitten’ dan zweef ik een paar uur later nog van geluk, want dat is wat dat met mij doet. Stel je voor dat je dat voor honderdduizenden mensen kunt doen!

Bijna elke ochtend kijk ik naast het nieuws, ook naar iets dat mij inspireert. Dat kan een TED-talk zijn of een interessante serie of een interview. Vandaag kwam ik een interview tegen van een Amerikaanse studente met Oprah over haar leven, haar carrière en over leiderschap. Ik werd er heel blij van en er waren even van die ‘aha-momentjes’. Daarom wil ik ‘m ook graag met jou delen.

Het interview is in het Engels. Vind je dat lastig, dan kun je de ondertiteling aanzetten. Die is ook in het Engels maar soms helpt je dat om het net wat beter te begrijpen. Je kunt bij opties (dat radartje rechts onderin) ervoor kiezen de ondertiteling in het Engels te laten vertalen. Het wordt dan wel een fonetische vertaling met heel veel fouten.

Enjoy!