onzeker

Een podcast over zelfvertrouwen, veerkracht en onzekerheid

De lancering van Sjaak junior

Het begon allemaal met Sjaak. Gisteren trof ik een spin aan op een plint in huis. Spinnen bij ons in huis hebben een overlevingskans van tja… wat zou het zijn? 2%?

Zodra de spin gesignaleerd is door onze kater Blue, de poes Luna of onze hond Dex(ter) is hij de Sjaak. Of als mijn zusje Daisy in de buurt is met een vijandige schoen, maat 46 (van Aaron). Meeste mepkans, heeft ze waarschijnlijk gedacht.

Omdat ik aannam (wat misschien achteraf niet zo handig was, meer hierover in een volgende podcast en blog) dat Sjaak niet wilde eindigen als speeltje van katten en hapklaar brokje voor de hond, dacht ik hem te redden door een glaasje over hem heen te zetten en een kartonnetje onder het glaasje te schuiven. En dan natuurlijk met de boel naar buiten.

Blijkbaar is de spin ineens een thema. Waar we jaren geen spinnen hadden, zijn er nu al een paar in een week tijd in mijn kielzog gekropen.

Zo ook Sjaak junior die vandaag een wandeling maakte op mijn arm en na liefdevol door mij weggeblazen te zijn, weer landde op mijn t-shirt. Hij was voor mij een leermeester als het gaat om veerkracht en zelfvertrouwen. En acrobatiek, dat ook. Het bracht mij naar het onderwerp zelfvertrouwen, veerkracht en onzekerheid. Ik vertel je erover in de podcast.

Luister hier de podcast

? Geef een duimpje omhoog of laat een beoordeling achter als ik jouw dag een beetje beter heb gemaakt!
? Of plaats een korte review. Of het nu gaat om de onderwerpen, de inzichten of gewoon omdat podcasts luisteren je energie en inspiratie kan geven – ik wil graag weten wat jou heeft geraakt.
? Abonneer je op mijn kanaal/kanalen zodat je nooit meer een aflevering mist!

Mijn favoriete boeken
?Doe het zelf coaching online