Luca en Kristan

Tip! Dagje Aviodrome

Op Travelinq.nl stond een verslag van een dagje Aviodrome in Lelystad. Ik dacht altijd dat het zo’n suf museum was en daarom ben ik er nog nooit geweest. Dat ik dat totaal verkeerd ingeschat had, besefte ik al toen ik aan het lezen was. Tijd om Aviodrome zelf te verkennen!

Zaterdagmorgen om 11.00 uur reden we de parkeerplaats van Aviodrome in Lelystad op. Luca en zijn vriendje Kristan stuiterden uit de auto en renden naar binnen waar ze binnen no-time in een cockpit van een oud vliegtuigje kropen.

Wij werden opgevangen door een paar enthousiaste oud-piloten die ons de weg wezen. Aaron en ik starten zo ongeveer alles met cappuccino. Zo ook hier. Luca en Kristan konden zich ondertussen prima vermaken in de speeltuin. Sterker nog: toen we vroegen wat ze het leukst vonden van de dag, zeiden ze in koor: ‘De speeltuin!’ Tja…

We hadden mazzel omdat er die dag twee apaches opstegen. Lachen, gieren, brullen want niet alleen waaiden wij bijna weg, maar ook vloog er een prullenbak tegen ons aan door de kracht die vrijkwam door het opstijgen.

Wil je meer lezen over een dagje Aviodrome? Ga dan naar het verslag op Travelinq. Of kijk onderstaande foto’s voor een indruk.

IMG_5228 IMG_5232 IMG_5234 IMG_5250 IMG_5253 IMG_5258 IMG_5268 IMG_5277