11
dec.

Breng je persoonlijkheid in kaart – online masterclass Voice Dialogue

Online masterclass Voice Dialogue

Vrijdag 11 december om 10.00 uur geef ik een gratis masterclass over Voice Dialogue mét ruimte om je eigen vragen te stellen.

Voice… watte? Voice Dialogue is een methode die ik veel gebruik bij klanten en die voor de meeste doorbraken zorgen.

Want… je denkt vaak dat jij de regie hebt in je leven maar dat is meestal niet waar! Vaak zijn dat verschillende delen in jezelf die aan het stuur zitten.

Dat is ook de reden dat we zo vaak ‘vanuit emotie’ reageren. Of niet doen wat we zouden ‘moeten’ doen, dingen uitstellen, de controle kwijt zijn, geen stappen zetten, twijfelen, perfectionistisch zijn, niet kunnen ontspannen, geen focus hebben, geen discipline hebben, de passie verloren zijn in je leven, niet voldoende in jezelf geloven, onzeker zijn en ga zo maar door.

Door je eigen persoonlijkheid te (h)erkennen gaan er dingen veranderen. Je mag tijdens de masterclass je eigen vraagstukken inbrengen.

Wees er snel bij want vanwege die vragensessie kan ik maar een beperkt aantal mensen toelaten. (Ik heb namelijk een deel in mij dat graag overzicht houdt en aandacht wil hebben voor de vragen die binnenkomen.)

Meld je hier aan (vol = vol)

Hoe werkt een online workshop?

In deze audio vertel ik je heel kort wat je kunt verwachten en hoe het werkt.

 

Nog even op een rij:

  1. Ik gebruik het programma Zoom
  2. Je kunt inloggen via de link die je hebt gekregen na aanmelding. Je krijgt voorafgaand aan de workshop nog een keer een e-mailtje met de link. Heb je die niet gekregen? App me dan even.
  3. Gebruik je je telefoon? Dan zal Zoom vragen om een app te installeren. Die kun je na de workshop gewoon weer verwijderen.
  4. Gebruik je je computer of laptop? Dan zal er mogelijk iets van Zoom geinstalleerd worden.
  5. Klik net voor de workshop op de link en je komt in de sessie.
  6. Je ziet mij, jouw camera en microfoon staan uit.
  7. Je kunt je vragen stellen via de chat.