Nazorg na de cursus – Hoe nu verder?

Ik ben klaar, wat nu?

Heb je alle opdrachten gedaan? Dan heb je de cursus afgerond! Yes!

Ik heb de cursus zo klein mogelijk gehouden maar het werkt alleen als je ook echt alle stappen doet in de praktijk. Pas dan leer je jezelf, je behoeften en je waarden goed kennen en ga je steeds meer afstemmen op wat je wilt in plaats van op wat je niet wilt.

Eén ding is heel belangrijk: BLIJF HIERMEE BEZIG! Dan veranderen dingen. Blijf je bewust van je voorkeuren, je behoeften en handel hier steeds meer naar. Blijf je richten op de dingen die je wél wilt in plaats van die je niet wilt. Blijf je visionboard uitbreiden en aanpassen en doe de oefeningen in de cursus. Het is een continue proces. Blijf bewegen, dat is belangrijk. En vooral:

BEWEEG IN DE RICHTING DIE JE OP WILT GAAN. Bij elke stap die je zet in de richting die je wilt, ontvouwt de volgende stap zich. Je gaat steeds meer de contouren zien van wat er bij jou past en die worden bij elke stap scherper.

Laat je me dan nu aan mijn lot over?

Nee, nee, nee! Ik laat je niet aan je lot over. Je bent nu gaan lopen in de richting die je wilt en je gaat op dat pad verschillende dingen tegenkomen:

  • contrast – dus de ervaringen en dingen die je niet wilt
  • uit dat contrast ontstaat verlangen (als je jezelf tenminste de vraag stelt: ‘Maar wat wil ik dan wel?’) (Gebruik hiervoor de contrastlijst)
  • je voorkeuren
  • je verlangens en wensen
  • kansen, mensen en situaties die passen bij wie je bent en wat je wilt in dit leven. Hou je ogen open!

En mijn rol? Ik loop als een soort cheerleader met je mee. En nee, ik ga je daarvoor niet allerlei betaalde dingen in de maag splitsen alhoewel ik het fantastisch zou vinden als je verder met mij wilt samenwerken. 🙂

Ik ga je inspiratie op je pad aanreiken. Ik help je als je vastzit, de weg niet meer weet, in een kringetje loopt, op zoek bent naar de volgende stap en dat doe ik vooral op mijn Youtubekanaal, op de speciale pagina (zie onderaan) en via e-mail als je dat wilt. (Zo ja, stuur me dan even een mailtje om te zeggen dat je wilt dat ik je op de hoogte houd. Ik ben zo ongeveer de enige ondernemer die nog geen mailinglist heeft vandaar.)

Hulp voor onderweg

Kijk nog even verderop deze pagina voor extra dingen die je kunt doen om nog verder te komen. En: ik heb nog wat voor je gemaakt! Een speciale pagina met daarop inspiratie en hulpmiddelen om elke dag bezig te zijn met het vormgeven van het leven waarin je gelukkig bent en dingen moeiteloos gaan. Want we zijn als mens ontworpen om af te stemmen op onze behoeften en onze kwaliteiten in te zetten. Over kwaliteiten gesproken: op die pagina vind je ook tools om je kwaliteiten te ontdekken en te combineren met je persoonlijke waarden. Want combineer je je persoonlijke waarden met je kwaliteiten, dan heb je het gouden recept voor geluk.

Stel jezelf vragen (waar ik het over heb in de video)

Ik heb je nog de vragen die je jezelf kunt stellen beloofd. Dus hier komen ze.

Maar: belangrijkste vraag aan jezelf is: Waar heb ik behoefte aan?

Merk je dat je dit stukje lastig vindt? Boek dan die sessie waar ik het over had. Kijk dan even in mijn online agenda hieronder:

Wil je meedoen in een groepje dat ik begeleid? App me dan voor meer informatie. Dan kun je jezelf de vraag stellen: ‘Heb ik hier behoefte aan?’ 😉 App of bel me dan op 06 – 381 080 91 of mail me.

Wil je meer doen met je persoonlijke waarden?

Dan is het programma van 10 weken wat voor jou. Jij hebt al een aantal stappen van dit programma gedaan, daarom duurt het programma voor jou korter en ik laat je natuurlijk ook niet betalen voor iets dat je al voor een deel hebt gedaan. Daarom: als je dit programma koopt, dan geef ik je een korting van €25,00. Gebruik hiervoor deze kortingscode: BFUOUBIYM8. Kopieer deze even en ga dan naar: wendyborst.nl/lifecoaching

Extra dingen die je kunt doen om steeds meer stappen te zetten richting het leven dat echt bij je past

Ga naar de speciale pagina die ik voor je heb gemaakt. De meeste inspiratie vind je op mijn Youtubekanaal. Abonneer je daarop, dan hoef je niet speciaal in te loggen.