overtuigingen

Wat geloof je over jezelf? Welke verhaal vertel je over jezelf?

Oké, dit is een van mijn meest kwetsbare en spannende podcast om te plaatsen. Omdat ik iets over mijn eigen jeugd vertel wat een heel grote invloed op mij heeft gehad maar waarin ik normaal heel terughoudend ben.

Toch is het onderdeel van mijn verhaal en heeft het mij gevormd tot wie ik nu ben.

Er is ook een reden dat ik er nu mee naar buiten kom en dat is dat ik heel veel mensen in mijn praktijk coach die heel creatief denken, een hoog bewustzijn hebben en een associatief brein hebben.

Mensen met wie ik ook graag samenwerk. Ik noem ze vaak ‘De Denkers’. Die kunnen zich soms ook verliezen in hun eigen hoofd. Het denken niet stoppen. En worden continu geprikkeld, hebben een grote ideeënkracht maar zetten dit niet altijd om in daden. Vaak is het ook dat mensen helemaal niet in de gaten hebben wat hun gave is. Sterker nog: ze denken vaak dat ze anders zijn en vertalen dat vaak onbewust als: ‘niet goed genoeg.’

Deze podcast gaat ook over de labels die mensen op je plakken zoals ‘dromer’, ‘verlegen’, ‘stil’, ‘onzeker’ etc. en hoe je daarin op een gegeven moment gaat geloven.

PS herken je je in de omschrijving van De Denker? Wil je weten wat ik hierin voor je kan betekenen? Mail me dan even terug met dan vooral waar je tegenaan loopt of wat je wilt bereiken maar wat niet lukt.