Wendy Borst

Free school voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Hoi! Ik ben Wendy Borst, lifecoach & businesscoach en oprichter van de free school – learn skills for a better life.

Maar… wat is in vredesnaam een free school? Ach weet je? Misschien is dit niet de definitieve naam. Die zoek ik eigenlijk nog. Voor nu beschrijft het wél wat ik met deze ‘vrije school’ wil toevoegen aan de wereld.

Ik heb namelijk een beeld voor me, een fragment van een droom van mij. En dat is dat ik in een gebouw zit, lekker op een trapje en er druppelen steeds meer mensen binnen die vragen hebben, graag willen sparren over iets en vooral willen leren over zichzelf en het leven. Op zoek zijn naar tools, handvatten (ook van die containerbegrippen) om erachter te komen wie ze werkelijk zijn, wat ze het allerliefste doen, wat ze ‘hier te doen hebben op aarde’ (woooow!) en vooral: HOE ze dat dan kunnen doen.

Ik heb allang gemerkt in mijn eigen leven en in de jaren ervaring als coach, dat mensen wel willen veranderen maar niet goed weten hoe. Ze lopen tegen hun eigen weerstand aan, het lukt ze niet een goed beeld te krijgen van wat ze echt willen en ze laten zich meesleuren in de waan van de dag, die o zo hardnekkig lijkt te regeren.

Kennis, informatie over hoe het allemaal werkt in je bovenkamer en hoe je je er je voordeel mee kunt doen, dat is wat ik hier aan je wil overbrengen. En dat niet alleen: de wet van de aantrekkingskracht lijkt hip als je rondkijkt op internet in de wereld van de zelfontwikkeling maar het gaat verder dan hip. Het is een wet, een principe waar ik in elk geval heel erg veel uithaal en alle mensen waarmee ik dit doe, ook.

Voor mij betekent een vrije school zoveel meer dan alleen maar leren. Het betekent dat je kunt binnenlopen wanneer je wilt. Dat je eruit haalt wat op dat moment voor jou van toepassing is. Keuzevrijheid. Je komt en gaat wanneer je dat wilt. Je voegt je in de community via WhatsApp als je zin hebt samen te delen, samen te leren en vooral gebruik te maken van het enthousiasme dat vrijkomt als je met andere gelijkgestemden bezig bent. En heb je daar niets meer te zoeken? Dan wandel je er weer uit.

Waarom ik zoveel gratis deel? Simpelweg omdat ik mijn missie leef en dat is zoveel mogelijk mensen inspireren hun eigen wijsheid, kracht en dromen ‘aan te boren’ en de tools daarvoor aan te reiken.

Ben je enthousiast over wat ik hier en in mijn podcasts deel? Er zijn ook mogelijkheden om persoonlijk met mij te werken. Dat kan op verschillende manieren. Mijn coachaanbod vind je hier.

Zo nu en dan geef ik online en offline workshops en masterclasses waar je je voor in kunt schrijven. Daar moet je wel voor betalen. Ik laat je weten wanneer de eerstvolgende is. Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan even hier in. 

Deze pagina wordt de komende tijd verder ‘gevuld’. O en nog even wat korte spelregels. Je mag alles wat hier staat gratis gebruiken en zonder mijn toestemming delen met wie je wilt. Heb je vragen of wil je dat ik je persoonlijk help? Boek dan een sessie, koop een strippenkaart zodat ik je kan helpen met je vragen via WhatsApp of mail of misschien is er wel een online cursus, programma of tool in mijn academy waar je mee verder kunt.

Freeschool – learn skills for a better life.

Onderwerpen

Placematmethode

Wet van de aantrekkingskracht & kracht en potentie van je brein

Ik gebruik zowel de kracht en potentie van het brein en deze wet elke dag BEWUST. Natuurlijk niet de hele dag door. Hoewel je de wet als het ware wel de hele dag door ‘gebruikt’ net als de wet van de zwaartekracht, is een groot deel onbewust. Jezelf trainen door af te stemmen op wat je werkelijk wilt, helpt om te manifesteren. Op deze pagina vind je informatie en tools om bewuster te werken met deze wet.

Nieuwste podcasts

Gesprek met Bart Bijster van mentalcoach.nl over stress, geluk en bewust leven

Aloha! Ik hou van gesprekken. Filosoferen over het leven. Leren van mensen. Daar leef ik…

Meer koersen op vertrouwen en naar je gevoel en intuïtie luisteren

Hallo! Ik ben het, Dex. Ik weet niet of je mij nog kent. Ik ben…

Overtuigingen, ego, in je hoofd zitten, meer vanuit je gevoel leven

‘Ondanks dat ik een vrouw ben…’ Dinsdag 17 mei 2022, iets over twaalven, rolde deze…

Dankbaarheid en waardering voor mensen die altijd alles beter en sneller willen

Over dankbaarheid is al veel gesproken en geschreven. Het lijkt zo voor de hand te…

De knop omzetten van werk naar ontspannen

Vroeger rende ik soms als en kip zonder kop van de ene activiteit naar de…

Jezelf moeilijk kunnen motiveren

Ik ben wat oude podcasts die nog op mijn computer staan, aan het publiceren. Daarom…

Sleur in je leven, werk of relatie

Soms kijkt Aaron mij in mijn ogen en dan zegt hij: ‘Je voelt sleur he?’…

Waar ik jaloers op kan zijn en hoe jaloezie jou kan helpen

Jaloezie komt bij mij niet vaak voor. En toch had ik het van de week….

Nieuw in de academy

Oefening: wat zijn je belemmerende overtuigingen?

Er zijn heel veel manieren om erachter te komen wat je belemmerende overtuigingen zijn. Denk…

Zelfontwikkeling door te onderzoeken wat jouw persoonlijke uitdaging is

Jezelf opvrolijken met je resque- en happylist

Jezelf opvrolijken met de resque- en happylist.

Wil je ook lid worden van de community waar we het hebben over de wet van de aantrekkingskracht en de kracht van je brein?

Je kunt je ervaringen delen, vragen stellen en simpelweg vrolijk worden van het enthousiasme van de deelnemers. Ik kom ook regelmatig in de groep en deel daar hulpmiddelen, oefeningen en inzichten. Hoe meld je je aan? Stuur mij een appje en laat me even weten wie je bent, waar je mee bezig bent en waarom je mee wilt doen. Geef in hetzelfde appje even aan dat je toestemming geeft om je aan de groep toe te voegen.