Persoonlijke waarden

Geluk

Geluk is voor mij dat mijn zusje (Daisy), de vrouw van mijn vader (Loes) en ik samen via de familieapp meekijken met de vlucht van mijn dochter (Lisa) en schoonzoon (Merlin). Zij waren op vakantie in Kreta. Dat we dan met zijn allen Flightradar aan hebben, dingen met elkaar delen, dat is echt voor mij GELUK met hoofdletters.

Geluk is heel persoonlijk. Geluk kun je omschrijven als momenten die bijdragen aan jouw belangrijkste persoonlijke waarden. Geluk in meervoud is als verschillende persoonlijke waarden samenkomen in en of meerdere momenten. Zoals vanmorgen…

FAMILIE & GEZIN zijn belangrijke waarden voor mij, evenals VERBONDENHEID. En ook: AVONTUUR. Die kwamen allemaal samen… Meeleven met mijn dochter, met mijn blote voeten in het gras staan omdat ze overvloog, dat is toch magisch?

En jij? Waar haal jij je geluk uit?

Wist je trouwens dat mijn hele coach carrière ooit begon met 1 les uit een college toen ik nog een communicatieopleiding deed? De leraar vertelde over organisatie waarden (kernwaarden) en sprak deze magische zin uit:

ALS JE GEEN EIGEN PLAN HEBT, WORD JE ONDERDEEL VAN HET PLAN VAN EEN ANDER.

Bam! Bliksem sloeg in! Ineens besefte ik dat ik nieteens goed wist wat mijn eigen waarden waren. En dat ik destijds dus mijn eigen innerlijke kompas miste waardoor ik die van anderen volgde. Met het ontdekken van mijn persoonlijke waarden is de transformatie naar het leven dat ik nu leid, begonnen.

En 99% van mijn coachingssessies begint met hetzelfde: samen kijken wat JOUW belangrijkste persoonlijke waarden zijn. En dat hoeft niet eens in mijn praktijk! Ik heb het ook allemaal online voor je gezet. Je vindt het op: www.wendyborst.nl/onlinecoachaanbod of mail of app me even, dan kijk ik even met je mee wat ik jou adviseer.