niet weten wat je wilt

Wat wil je echt en wie ben je werkelijk zonder de verwachtingen en druk van buitenaf?

Ja ja, ik weet het: het is een beetje afgezaagd deze vraag maar…

Wat zou jij doen als je de staatsloterijshow zou winnen? Iets met heel veel miljoenen. Misschien wel zo veel dat je in je bankierenapp van links naar rechts moet scrollen om te lezen wat er op je rekening staat.

Kom jij verder dan een nieuw huis, nieuwe auto, verhuizen naar het buitenland, je kinderen geld schenken en doen wat je leuk vindt?

Kun jij precies antwoord geven op die vraag? Weet je hoe je dagen eruit zouden zien als je zou mogen kiezen?

Kortom: weet jij wat je echt wilt en wie je echt bent zonder de verwachtingen en druk van buitenaf?

Waarom ik dit schrijf is, omdat veel mensen naar mijn praktijk komen of mijn online programma doen om erachter te komen wat ze écht willen. Want dat lijkt zo makkelijk nog niet. Mensen zijn bijvoorbeeld ergens in gerold. In een baan bijvoorbeeld die ze al jaren doen maar waar ze niet echt gelukkig van worden. Of ze zijn samen met iemand terwijl ze diep in hun hart weten dat het niet de partner is waar ze echt gelukkig mee zijn. Of ze voelen weinig passie in hun leven. Leven op de automatische piloot.

Of ze weten wel wat ze diep in hun hart willen maar ze weten niet hoe of vinden het veel te spannend. Hoe reageert de omgeving? Hoe ga je dan je rekeningen betalen? Kan ik dat wel? Maak ik geen verkeerde keuze?

Deze podcast helpt je hopelijk om je wat bewuster te worden van wat je echt wilt in je leven, werk of relatie(s).

Luister hier naar de podcast over weten wat je echt wilt