Wendy Borst

Mijn coachpraktijk bestaat 8 jaar en jij krijgt korting en een cadeau

Mijn coachpraktijk bestond gisteren 8 jaar. Eerst parttime begonnen, naast mijn baan in loondienst bij mensen thuis. Dat werd al snel te druk, niet meer te doen. Ik ging een dag minder werken en mensen kwamen voor coaching bij mij aan de keukentafel in ons oude huis… En van het een kwam het ander. Al ruim 4 jaar een praktijk aan huis in het bos… Wow, hoe snel kan het gaan….

Veel klanten zagen de foto’s van ons droomhuis inclusief praktijk hangen aan onze deur in de ‘vorige woonkamer’. En toen ze hier kwamen voor het eerst zeiden ze: ‘Huh? Hoe dan?’

Ik heb in dat vorige huis in een audio met behulp van de droomvraag exact beschreven hoe ons droomhuis en ideale leven eruit zag. De datum van de audio als ‘bewijs’ dat het werkt om voor je dromen te gaan, zit in mijn online tutorial van de droomvraag in mijn academy. En nog heel veel meer voorbeelden…

Gebruik ook de kracht en het potentieel van je bewuste en onbewuste brein én de ‘logica’ van de wet van de aantrekkingskracht met behulp van van deze techniek: ‘SCRIPTEN’- vandaag voor €9,95.

En omdat mijn bedrijf gisteren jarig was, krijg je zomaar een online cursus van €39,95 erbij, namelijk waarin ik je leer je droomhuis-, -baan, -liefde, -whatever- te manifesteren (laat ik het woord maar ff gebruiken) zoals ik dat ook deed met ons droomhuis (en nog meer). Nee, niet logisch, een cadeau erbij dat duurder is dan de techniek maar ach… ik bepaal zelf de regels. Jij toch ook? Enne.. als je iets anders ziet voor max €40 euro dan mag dat natuurlijk ook. Of wissel ‘m in als kortingsbon voor mijn online academy (m.u.v. persoonlijke sessies).

Bestel via de link hieronder en mail me daarna even dat je graag gebruik wilt maken van je cadeau. Ik overleg dan even met je wat je graag wilt en voeg dat toe aan je account.

Scripten/herprogrammeren