manifesteren

Dit jaar je doelen echt behalen en je wensen manifesteren

Je hebt geen idee.

Je hebt werkelijk geen idee van de kracht en het potentieel van je onbewuste brein.

Ik wel. Al 14 jaar.

Ik ben zelf fan van concrete tools en handvatten die me helpen om die kracht dan ook te gebruiken. Onbewust heb ik het jaren ‘geheim gehouden’. Niet om het geheim te houden maar ik deed het gewoon puur voor mezelf totdat ik dacht: ‘Hee ik kan het ook delen met mensen!’

En sindsdien krijg ik het ene na het andere opwindende appje van mensen die net als ik stuiteren van enthousiasme omdat het gewoon werkt!

Nee, het is niet makkelijk om te doen, dat zeg ik je eerlijk. Wel leuk trouwens. En verslavend als ik mijn klanten mag geloven. (Ik ervaar dat ook trouwens.) Ook al is het leuk: het is niet tralala even doen vanmiddag en al je wensen en doelen komen uit dit jaar.

Wat het dan wel is, vertel ik je in deze podcast.

Link naar wishlist.

Luister hier de podcast

Dit zegt een klant over mijn coaching en The Wishlist:

Ik ervaar de coaching van Wendy als een enorme verheldering. De manier waarop ik nu plannen/doelen maak is totaal anders. Super effectief. Je leert jouw kernwaarden, waarden die voor jou belangrijk zijn, te benoemen en van daaruit ga je een route uitstippelen. Dus eerst terug tot je kern. Wat drijft jou. Deze kernwaarden zijn belangrijk om mee te nemen bij het maken van jou wensen.

Het mooiste wat ik heb mogen leren is het maken van “The Wishlist”: Je wensen manifesteren met de kracht van je onbewuste brein en de wet van aantrekking.

Wendy helpt je om alle wensen zeer duidelijk en gedetailleerd te verwoorden. Zodat je brein een beeld kan vormen van wat je wilt bereiken. Meestal proberen wij meteen met ons (denk)brein een oplossing of manier van aanpak te bedenken. Maar dat werkt meestal beperkend of eenkennig. Met deze methode leer je om open te staan voor oplossingen die niet meteen (geforceerd) vanuit het denkbrein komen maar vanuit het onbewuste brein en de wet van aantrekking, waardoor er oplossingen komen die je voorheen zelf nooit zou kunnen bedenken. En het mooie, ze zijn meestal de perfecte oplossing die ook aansluiten bij jouw kernwaarden.

Het grappige is dat dit helemaal niet zweverig is maar juist “common sense”. Je trekt aan waar je je focus op hebt.

Wendy is bij elke coaching sessie er met haar volle aandacht bij. Dat werkt zeer prettig.

Voor degene die een duidelijk en heldere aanpak toegereikt willen krijgen om je levenspad uit te stippelen op basis van wie jij werkelijk bent, ben je hier aan het juiste adres.

Man (lifecoaching, businesscoaching, online academy en lid van mastermindgroep)

The Wishlist – ervaar de kracht en het volledige potentieel van jouw onbewuste brein

Manifesteren met de kracht van je (on)bewuste brein en/of de wet van aantrekkingskracht