Dex en Wendy

Dexter is terug!

Ik ben Dexter, de hond van Wendy (ook van Aaron natuurlijk). Wendy zegt weleens dat zij mij hebben gemanifesteerd maar eigenlijk heb ik hun gemanifesteerd maar dat moet je maar niet verder vertellen. Ik laat ze in hun waan.

Ik heb met de meeste van jullie al eerder gemaild maar er zijn veel nieuwe mensen op de meelinglist gekomen. Ik mag het geen nieuwsbrief noemen want Wendy zegt dat dat een beetje een achterhaald woord is.

Ik ben dus Dexter en ik type de nieuwsbrieven van Wendy als ik daar zin in heb. O nee, meelings bedoel ik. Vind ik trouwens ook een stom woord.

Jullie waren allemaal zo lief toen ik vertelde dat ik aangevallen was door drie rottweilers en dat Aaron me gered heeft. Ik wilde jullie ook even laten weten dat het weer heel goed gaat met mij, hoor.

De rottweilers zijn er trouwens niet meer. Als jullie willen weten waarom, moet je dat maar even terugmeelen. Het is best een naar verhaal. Het kwam trouwens niet doordat ze mij hadden aangevallen.

Wendy heeft een tijdje nadat dat was gebeurd met die rottweilers last gehad van angst om met mij het bos in te gaan. Ze zegt dan dat het geen irratsionele angst is maar (in de) rats(ioneel). Jullie gebruiken allemaal moeilijke woorden.

Nou ja, ik wilde even laten weten dat het goed met mij gaat. Ik ben ook benieuwd hoe het met jullie gaat.

Misschien vinden jullie het ook leuk om te weten dat Wendy en ik ook een beetje JoeTjoebers zijn geworden. We maken samen filmpjes. Niet wat we eten enzo hoor en ook niet allemaal van die filmpjes van ons leven want dat vindt Wendy teveel werk en het lijkt ook allemaal een heel gedoe. En nou ja, we zijn ook gewoon geen Enzo Knollen.

Nou ja, misschien is dit niet mijn beste meel maar ik moet er nog een beetje inkomen. Op het visionboard van Wendy hangt een plaatje met de tekst: ‘Schrijven kun je ook gewoon gaan doen’. Ze bedoelt daarmee dat je soms niet moet gaan wachten tot alles perfect is. Gewoon doen, zeg maar. Dus niet zo perfectionisties doen anders kom je nergens. Heb jij daar weleens last van, van perfectionisme?

Nou, weet je? Ik zet hieronder gewoon wat linkjes oke?

Ze heeft ook alles op haar podcastkanalen staan, hoor.

Nou, dat was het. Ik ga met Aaron wat bomen omhakken. Het is erg druk geworden bij ons in de tuin met bomen en sommige bomen kunnen niet verder groeien omdat ze te weinig ruimte hebben. Vandaar.

Hele fijne avond en ik vind het leuk om weer met jullie te meelen.

Doei!

Liefs, Dex(ter)

Wil je ook meel van Wendy, Blue mijn katerbroer, Luna mijn poeszus of van mij? Vul dan hieronder je naam en e-meeladres in.