• 0
    • No products in the cart.
visie

The Wishlist

De kracht en het potentieel van je onbewuste brein én de wet van de aantrekkingskracht gebruiken

In deze course leer ik je hoe je écht bewust, goed en diep na leert denken over je doelen, wensen en verlangens met het doel ze werkelijkheid te laten worden. Dit is weer typisch zo'n methodiek waarbij je je bewuste brein laat samenwerken met je onbewuste brein. Mocht je 'bezig zijn' met de wet van de aantrekkingskracht, dan kun je deze methodiek ook gebruiken om te manifesteren.

Laat je niet misleiden door de sprookjesnaam: wishlist, want ook zakelijk is dit een heel krachtig instrument voor teambuilding, visieontwikkeling en doelen stellen waarbij je ook echt intrinsiek gemotiveerd bent oftewel: emotioneel bij betrokken bent waardoor de kans op slagen enorm toeneemt!

Dit doe ik echt al ruim 14 jaar en het is elk jaar weer verrassend en magisch hoeveel dingen er op de wishlist uit zijn gekomen aan het einde van het jaar. Aaron en ik evalueren elk jaar op 31 december, samen met een glaasje champagne, het lijstje en kijken dan samen vooruit. GEWELDIG!

Ik heb dit ook met klanten en mijn masterminds gedaan waarbij ze naar huis gingen met huiswerk (bezig blijven met de wishlist) en ze koppelen allemaal terug dat het ontzettend goed werkt! Daarom deel ik het nu ook met jou op deze manier.

Module 1 Uitleg maken wishlist en voorbeeld
Les 1 Wishlist  
Les 2 Versterk het effect van je wishlist met een visionboard  
Les 3 Hulp bij het maken van je wishlist  
Les 4 Voorbeelden en inspiratie scripten van je brein en gebruik maken van de wet van de aantrekking