Online is niet meer weg te denken en veel bedrijven doen goede zaken via internet. Daarvoor moet je wel vindbaar zijn op internet.

Ik zet mijn jarenlange online marketing- en communicatie ervaring in voor bedrijven om beter vindbaar te worden voor potentiële klanten. Daar stopt het niet, want je wilt uiteindelijk dat de bezoekers van je website iets gaan doen. Ook daar help ik je mee.

Dat kan met:

  • een analyse van je website en social media kanalen, advies om beter vindbaar te worden en je krijgt een plan van aanpak waarmee je meteen aan de slag kunt
  • of ik zorg ervoor dat je website beter vindbaar wordt. Dat betekent dat ik blogs, artikelen, pagina’s etc. voor je schrijf, zoekwoordanalyses doe (voor SEO en/of SEA) en, als je dat wilt, je website en social media kanalen voor je beheer. Dit kan tijdelijk om je te ontlasten en ervoor te zorgen dat je meer bezoekers op je website krijgt, dat je conversie omhoog gaat of om jou en/of je team te leren hoe je dit zelf kunt doen.

Ik geef ook workshops en trainingen om zelf aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd? Neem dan even contact op voor meer informatie via e-mail of telefoon: 06 – 381 080 91.