Whatsapp coaching

Even sparren, iemand die met je meedenkt, je uit de put vist, je aanmoedigt of helpt als je even met iets worstelt

Een aantal van mijn klanten krijgt WhatsApp ondersteuning tussen de sessies door. Ze sturen mij een gesproken bericht of een tekstbericht met hun probleem of vraag. Ze vertellen waar ze last van hebben, waar ze tegenaan lopen of wat ze willen bereiken maar wat niet lukt.

Ik geef ze dan via Whatsapp, een gesproken bericht, een tekstbericht of een combinatie daarvan handvatten om weer verder te kunnen. En dat werkt want ik krijg dan terug dat ze weer verder kunnen, het weer zien zitten, weer motivatie voelen en heel vaak dat het écht enorm geholpen heeft! Zoiets kleins kan zo enorm helpen als je even vastzit of even iemand nodig hebt die met je meedenkt en je helpt.

Dit had ik net even nodig!’

‘Wat fijn om zo even te kunnen overleggen. Dit helpt me echt enorm!’

Ik merk dat er steeds meer behoefte aan Whatsapp begeleiding is, ook bij mensen die geen persoonlijk of online traject bij mij doen

Ik wil daarom voor een aantal mensen die geen coaching bij mij doen maar wel behoefte hebben aan wat ondersteuning of motivatie, strippenkaarten beschikbaar stellen. Dat doe ik nu ook met mijn klanten. Ze kopen dan een half uur of uur in en elke keer als ze iets appen, dan zet ik de timer aan en haal ik de tijd van de strippenkaart. Die strippenkaart kun je trouwens gewoon inzien, zodat je precies weet hoeveel tijd je gebruikt hebt en hoeveel er nog over is. De strippenkaart verloopt ook niet. Kijk, als je over 10 jaar komt, dan moeten we het wel even hebben over de waarde die de minuten dan nog hebben maar daar komen we vast wel samen uit. 😉

Hoe het werkt

  1. Koop een strippenkaart in mijn webwinkel. Als je twijfelt of het eerst wilt proberen, kies dan gewoon voor de 30 minuten variant. Bijkopen kan altijd nog.
  2. App me je probleem, iets waar je mee zit of en vraagstuk waarvan je wilt dat ik even meedenk en ik app jou binnen 24 uur terug. Afhankelijk van waar en hoe ik je het best kan helpen, krijg je van mij een persoonlijke video, ingesproken bericht of tekst.

Om die 24 uur te kunnen garanderen, kan ik maar een aantal strippenkaarten beschikbaar stellen. Ik ga er namelijk tijd voor in mijn agenda reserveren en die kan ik gezien de coachingsafspraken die ik heb meestal niet oprekken.

Als mijn agenda vol is, dan sluit ik de actie en dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Je kunt kiezen uit 30, 60, 90 of 120 minuten. Is de strippenkaart leeg, dan kun je altijd bijkopen. Daar heb je mij ook niet voor nodig, dat kan gewoon online.