“Ik merkte dat ik ik weinig rust had in mijn dagelijks leven. Alles was altijd volgepland en ik raasde altijd maar door. Ik merkte dat ik hierdoor in mijn vakanties en weekenden vaak volledig instortte. Hier wilde ik vanaf en besloot daarom om een coach te zoeken die mij hierbij kon helpen. Ik kwam uit bij Wendy.

Al tijdens het eerste telefoongesprek benoemde Wendy dingen die haar opvielen en waarmee ze eigenlijk gelijk de spijker op zijn kop sloeg. Het contact was gelijk erg prettig en voelde vertrouwd. We hebben toen een afspraak gepland.

Tijdens de 4 sessies die volgden heeft Wendy mij ontzettend goed geholpen om naar mijzelf te kijken, op een andere manier dan dat ik dat ooit gedaan had. Tijdens het eerste gesprek was de klik er gelijk. Wendy is open en luistert goed naar je, stelt vragen die je aan het denken zetten. Daarnaast is ze erg positief, oprecht en deelt ze eigen ervaringen met jou als dit van toepassing is. Hierdoor voelde ik mij begrepen en voelde ik ook de ruimte om alles te kunnen zeggen.

Al na de eerste sessie merkte ik verschil in hoe ik dingen aanpakte. Wendy heeft echt mijn ogen geopend en heeft mij geleerd om ervoor te zorgen dat ik meer rust heb gevonden in mijn drukke dagelijkse leven.

De manier waarop Wendy coacht vond ik erg fijn en effectief. Ze zegt je niet wat je moet doen, maar laat je ervaren en ontdekken wat jij nodig hebt en wat je kan veranderen. Met andere woorden, ze laat je echt naar jezelf kijken. Op die manier weet ik dat ik er in de toekomst ook veel aan zal hebben.

Ik zou Wendy bij iedereen aanbevelen, ik heb me ontzettend op mijn gemak gevoeld. Samen met haar kan je snel voor verandering zorgen in jouw leven.

Als ik in de toekomst toch weer hulp nodig heb, zal ik gelijk weer bij Wendy aan de bel trekken!”