Elke dag een app van je persoonlijke lifecoach

ben je snel afgeleid

Ben jij iemand die graag luistert naar podcasts of kijkt naar video’s over persoonlijke ontwikkeling? Of lees je graag boeken over dit onderwerp? Dan is de dagelijkse Motivatie- en inzicht WhatsApp echt wat voor jou! Je krijgt elke dag een WhatsApp die ervoor zorgt dat je steeds bewuster gaat denken en leven. Ik geef je inzichten, ik laat je nadenken en ik zet je bewuste brein aan het werk.

Want wist je dat we voor 96% op de automatische piloot leven? Dat we elke dag een onbewust programma afdraaien? Dat veel dagen een kloon lijken van de dag van gisteren? En dat als je niets doet, dat er maar bar weinig verandert?

Als je je bewuste brein ‘aanzet’, dan gaan er dingen veranderen. Met je bewuste brein kun je de automatische piloot aanpassen. Alleen ons bewuste brein is ‘lui’ en stuurt ons maar voor 4% van de tijd. Boks maar eens op tegen dat onbewuste brein dat 96% van de tijd actief is!

Met de Motivatie- en inzicht WhatsApps, activeer ik je bewuste brein. Ik laat je anders kijken naar dingen. Je gedachten veranderen. En je weet het vast wel: je gedachten bepalen je realiteit. Als je anders gaat kijken, anders gaat denken, anders gaat voelen, dan ga je je anders gedragen. En daar zit de fun! Want als je je anders gedraagt, krijg je andere resultaten in je leven.

Velen gingen je al met veel enthousiasme voor!

Je krijgt ook levenslang toegang tot de archieven van de maand(en) waarin jij lid bent. Daar staat alles overzichtelijk bij elkaar. Je kunt daar na het luisteren alles afvinken wat je al gedaan hebt. Zo weet je exact wat je al geluisterd hebt en wat niet. Genoeg stof tot nadenken en wil je opzeggen? Dat kan met 1 klik in je persoonlijke account of een appje aan mij.

Meld je je nu aan, dan krijg je vandaag nog je eerste Coach WhatsApp!