Online academy Wendy Borst life- & businesscoach

Leer jezelf (en anderen) coachen in de online coach-academy. Om je een indruk te geven, laat ik je hieronder gewoon even de homepage (maart 2020) zien van de academy. Ik kan je er van alles over vertellen maar je kunt het ook gewoon lekker zelf proberen. Voor €34,95 (earlybirdkorting geldt nog tot 6 april) kun je het een hele maand proberen. Schrijf je je in voor 6 april aanstaande? Dan mag je het hele jaar voor voor €34,95 per maand gebruik maken van de academy! Schrijf je je in na 6 april, dan betaal je €79,- per maand.

Ook al doe je meerdere modules tegelijk: je ziet altijd exact waar je gebleven bent. Wel zo makkelijk.

  • Exclusieve podcasts en video’s alleen voor members
  • Tutorials, cursussen en online programma’s (voor elke agenda en niveau van motivatie geschikt)
  • Voorbeelden uit de praktijk met uitleg
  • Coachinstrumenten van gemakkelijk tot gevorderd.

Dit is een volwaardige coach-academy met bewezen effectieve coachmethodes. Gebruik het zolang je het nodig hebt of prettig vindt. Ben je klaar? Meld je dan af in je account (wijst zich vanzelf). Wil je even pauzeren? Dat kan ook. Tegen een geringe betaling zet ik je account op pauze en blijft alles wat je hebt gedaan bewaard, totdat je het weer oppakt. Ondersteuning door middel van (korte) persoonlijke sessies kun je altijd bijboeken.

Dit is niet voor iedereen

Als je serieus aan jezelf wilt werken, is dit echt wat voor jou. Ben je niet bereid om opdrachten te doen, dan zou ik je dit niet aanraden. Dit is echt voor mensen die zichzelf kunnen motiveren om lekker bezig te zijn met hun eigen ontwikkeling. De kortste opdrachten duren ca. 20 minuten. Wil je liever alleen luisteren naar de podcasts en video’s bekijken? Dan raad ik je aan je aan te melden voor mijn exclusieve podcasts en video’s. Die vind je hier.

 

Online academy

Wil je een maandje proberen? Dat kan voor €34,95. Earlybirdkorting geldig tot 6 april aanstaande.

Write a comment