spin

De spin en de vlieg

Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!!!!!!!!

Ik moet jullie wat vertellen…

Ik zat in de tuin…
Links van mij liep een flinke spin over de stoep… met erachteraan gerend…

EEN SOORT VLIEG!!! Luister: ‘een vlieg liep achter een spin aan’ (dat hoort niet, net zo goed als een vrouw niet achter een man aan hoort te lopen!) Ik maak het nog spannender: de vlieg was een stuk kleiner dan de spin.

Raken die twee in gevecht! Ik helemaal geïntrigeerd; mijn ogen niet meer gefocust op het artikel ‘Liefde en Lust’, maar op de ‘Vlieg en de Spin’.

Ik snapte er niets van, dacht uiteraard dat de spin de vlieg te pakken had… totdat.. (Eigenlijk leek het een beetje op sex, de poten van die spin om de vlieg heen, maar het kan ook zo zijn dat mijn fantasie op hol sloeg, omdat ik het artikel over liefde en lust had gelezen.)

Luister nu heel goed:

De vlieg loopt ‘van de spin af’… die is nu dood. Ja, ik begrijp dat je verbaast bent, want dat was ik ook!

De vlieg loopt een rondje…. JA! Echt waar! Hij wast zichzelf (pootjes tegen elkaar aan enzo, maar het kan ook zijn dat ie jeuk had en tijdens het gevecht geen tijd om te krabben) en loopt terug…

Naar de spin…

Gaat er bovenop zitten (om te eten neem ik aan.)

Dit is dus geen gewone vlieg!

Het kan ook zijn dat het superman in kleinformaat was…

Ik weet het niet, maar ik ben zwaaaaaar onder de indruk.

Dat wilde ik even met jullie delen en nu ga ik een beetje bibberig weer de tuin in. Straks pakt ie mij ook…. Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.. Misschien zet ik er wel een glas op ofzo.

OPSPORINGSBERICHT
Heden middag heeft een gewelddadige overval plaatsgevonden van een vliegachtig wezen op een spin. De spin had geen schijn van kans omdat deze verward was omdat hij dacht de webtouwtjes in handen te hebben.

Echter, deze verwarringstechniek bleek verbluffend effectief. Om voorbijgangers eveneens te verwarren, deed de dader de overval eruit zien als een paringsritueel. Tenzij de vlieg tijdens de brute daad bevrucht is geraakt, zullen er geen kinderen geboren worden uit deze ogenschijnlijk sado-masochistische paringsdans.

Wij vragen u uit te kijken naar een zwart projectiel vermomd als een onschuldige vlieg inclusief pootjes, vleugeltjes en gitzwarte oogjes.

Indien de illusie gewekt is dat de ooggetuige ze zag vliegen, zal indien de dader getraceerd is, een fotobewijs worden gepubliceerd.

EINDE OPSPORINGSBERICHT

Foto: Lisa van den Eshof

Write a comment