Dag 3 van week zonder snoep en vlees – van je collega's moet je het hebben

Ik heb ontzettend leuke collega’s. Ik ga echt met plezier naar mijn werk. We zijn gewoon een superteam met een missie. (Die missie past niet in deze blog en heeft al helemaal niets met chocolade te maken.) En toch heb ik me vandaag gedistantieerd. Volkomen. Ik wil niet zeggen dat ik ze irritant vond, mijn collega’s, maar het zat er dicht tegenaan.

Mijn collega Chantal trakteert uitgerekend in mijn week zonder snoep op Bossche bollen! Weet je wel, die lekkere zachte bollen met heerlijke, échte slagroom met een dikke laag plakkerige chocolade eromheen. Van de bakker notabene!

Ik  mocht toekijken, dat dan weer wel. Zat ik daar met mijn boterhammetje met kaas toe te kijken hoe mijn collega’s Evie, Ellen, Ilse en Chantal zichzelf ondersmeerden met gigantische lekkere smurrie. Smurrie waar ik normaal een moord voor zou doen. Vandaag dus even niet. Het enige voordeel was dat ik mezelf niet hoefde te poetsen, want ze hadden het werkelijk overal opgesmeerd. Armen en kinnen, niets werd overgeslagen. EIGEN SCHULD!

Lezers: heb medelijden met me want ik verdien het!

Irritante collega's met Bossche bollen

Comments 7

 1. 26 april 2012

  Houd stand! Laat je niet verleiden door die feeksen! 😉

  1. 26 april 2012

   Hahahaha!! Inderdaad! je ziet het op de foto: er was geen genade voor mij! Maar ik laat me niet verleiden, geen sprake van!

 2. ellenmendelts
  26 april 2012

  En lékker dat ze waren! 😉

 3. 26 april 2012

  Leuke tags: slabbetje, cholesterol 🙂

  1. 26 april 2012

   Haha, ja, geweldig, he? Dat slabbetje is speciaal voor Ellen. 🙂

 4. 26 april 2012

  Trots op je!

  1. 26 april 2012

   Dank je wel! 🙂

Write a comment