smarties

Daar gaan we weer: een week zonder snoep en vlees! Weddenschap deel 2

En ja… ik heb me weer laten verleiden tot een weddenschap. Aangezien ik al eerder zonder moeite een week zonder snoep doorbracht, vonden ze dat ik er een moeilijkheidje bij moest krijgen. Ik ben een vleeseter (sorry voor alle vegetarische lezers) maar vroeg me al een tijdje af wat het effect zou zijn van het weglaten van vlees voor mijn lichaam. Ik voel me doorgaans heel fit en energiek, maar het kan natuurlijk altijd nog beter.

Dus… vanaf morgen start mijn weddenschap: een week zonder snoep én vlees. Dit keer sta ik er niet alleen voor. Mijn vriend Aaron, mijn stiefmoeder Loes en mijn vader doen met me mee. En dat maakt het natuurlijk een stuk leuker!

Vanaf morgen houden we jullie op de hoogte van onze bevindingen.

Aan iedereen die samen met mij werkt en/of leeft: spaar me en laat je snoepbuien ergens anders plaatsvinden dan bij mij in de buurt…

Ga naar dag 1 van weddenschap week zonder snoep en vlees.

Comments 3

 1. 23 april 2012

  Als mijn gezin mee zou werken, zou het geen probleem voor me zijn. Maar Vlam is nogal van de vlees dus ik denk dat ie zou gaan pruttelen als ik een week vleesloos zou gaan koken 😉

  Mag ik je succes toewensen?

  1. 24 april 2012

   Ja, natuurlijk mag dat! Dank je wel! 😉 Aaron eet dus wel gewoon vlees…. IN MIJN BIJZIJN!!! En mijn dochter en ‘stiefzoon’ ook… GRRRR!!

 2. Loes
  23 april 2012

  Morgen gaat idd DE uitdaging beginnen!!
  Ik eet me de laatste 2 dagen het ongans in snoepjes en chips, om de komende week te compenseren……nu mag het nog hè…
  Zie nu al op tegen de avonden met een knorrende maag en wakker liggen van de honger, puur omdat ik gewend ben te snaaien ’s avonds.
  Maar het gaat me lukken, en jullie ook!
  Dus SUCCES stiefdochter en stiefschoonzoon!!!!!

Write a comment