Online academy

Nieuw! Love to learn, mijn online academy

Stel jezelf vragen

Love to learn is een soort Netflix maar dan met allemaal video’s, audio’s, oefeningen, cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling waar je ook nog, als je dat motiverend vindt, met anderen kunt connecten. En: elke maand is er een thema waar je aan mee kunt doen. Als toeschouwer of als deelnemer.

Love to Learn is extra interessant voor mensen die verslingerd zijn aan YouTubefilmpjes, podcasts en boeken over persoonlijke (en zakelijke) groei en ontwikkeling. Een nadeel hierbij is wel, dat je erg op jezelf aangewezen bent en dat het vaak blijft bij inzichten. Echt veranderen vergt (meestal) wat meer. In Love to Learn zitten opdrachten, oefeningen en hulpmiddelen die zo gemaakt zijn dat je ze in kan passen in je drukke leven en die ervoor zorgen dat er ook echt veranderingen plaatsvinden. Wat dat is natuurlijk de uitdaging: niet alleen wat opsteken van alle informatie maar er daadwerkelijk wat mee kunnen doen.

Love to learn is er ook voor bedrijven om (online) trainingen en cursussen aan te bieden aan medewerkers. De trainingen zijn professioneel opgezet en vorderingen zijn te volgen. Ook kunnen medewerkers toetsen doen en ontvangen zij voor elke afgeronde training of cursus, een certificaat. Overigens krijg je dat ook als je privé gebruik maakt van Love to Learn. Denk aan onderwerpen zoals:

– communicatie
– doelen stellen en behalen
– omgaan met anderen
– zelfvertrouwen, profileren, zelfverzekerd gedrag vertonen in zakelijke context
– gesprekken en sessies voorbereiden en voeren
– teambuilding
– oplossingsgericht denken en handelen
– kernwaarden en persoonlijke waarden formuleren
– (jaar)plannen maken
– timemanagement
– Rationeel Emotieve Training (RET)
– omgaan met stress, balans werk en privé
– kernkwadranten (onderzoeken kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen)
– onderzoek je persoonlijkheidskanten en hoe deze interacteren met die van andere mensen
– mindset
– leidinggeven
– assertiviteit
– motivatie
– en nog veel meer.

Geen losse programma’s of cursussen maar toegang tot al het materiaal net zoals je dat op Netflix ziet. Elke week nieuwe titels en maandelijks opzegbaar.

Ja, vertel me meer!