Maak een afspraak

Een afspraak kan bij jou thuis, op kantoor, een andere locatie of bij mij. Een combinatie met Skype, mail, chat of telefonisch is ook mogelijk.

Stuur een e-mail of bel/Whatsapp op 06 – 381 080 91 of laat hieronder je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Heb je het formulier ingevuld en verzonden? Dan neem ik binnen twee werkdagen contact met je op. Is er haast bij? Bel of app dan op 06 – 381 080 91.

  • Ik heb beperkt coachsessies op zaterdag- en zondagmorgen voor mensen die door de weeks minder tijd hebben. Vol = vol. Maandag tot en met donderdag ben ik het best telefonisch en via e-mail bereikbaar tussen 17:30 uur tot 21.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur tot 21.00 uur.
  • Ik coach ook op afstand via Skype, Facetime, chat en/of e-mail en telefoon. Woon of werk je buiten Apeldoorn en omstreken en wil je wel persoonlijk door mij gecoacht worden? Dan breng ik reiskosten (€ 0,19 per kilometer) en (gedeeltelijk) tijd in rekening.